Cool Pad Notebook..



Salam semua...
Td ptg lepas aje balik dr Sgpore, Lin balik amik Naz & Amat gi Kipmart Tampoi, ada niat yg nk di cr ke sana,hehehehe...so cr punya cr dpt jgk akhirnye, ala semua orang agknye dh tau dah, mgkin semua orang pun dh pakai dh, so x yah le nak cite panjang2 ek....
Bg yg x tau lg, tu ada nampak itu color biru? hehehe Lin beli Cool Pad Notebook, ye la 12jam dok tenet je, panazz wooo, jd kena le belikan dia kipas angin..hahahahaha..so lps ni x le panass muntut dia...cumaaaaaa...nape x de color pepel ek?..klu x lg la cantikkk kan?...
Lg 1 niat dh dpt beli itu celcom broadband prepaid, so cuma nk beli itu modem atau guna Hp je la nk masukkn sim card, dh ada sok, lps ni leh la skodeng blog kt dalam kete,hahahahaha


P/S: Ingatkan kita je tau panasss cr kipas, laptop ni pun tau gak mintak di kipasss...hehehehehe


Cool Pad Notebook.. Cool Pad Notebook.. Reviewed by Sis Lin on Tuesday, May 26, 2009 Rating: 5

5 comments:

  1. teringin gak nak beli cooling notebook niii

    ReplyDelete
  2. sama la cooling pad kite..hehehe..

    nak jakun gak ngan sis lin (",)

    ReplyDelete
  3. macam kapal angkasa pun ada

    ReplyDelete
  4. Kalau nak lagi sejuk.... buka komputer kat dalam peti ais.

    Kalau dok dalam bilik beraircond atau berkipas , coling pad ini diperlukan.

    ReplyDelete
  5. setuju dgn toknabe..tp lebih advanced kalo lin dgn komputer skali masuk dlm esbox.. :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.