Jari 'tunang' siapakah ini?

Assalamualaikum wbt...

Haaa..Surpriseee!!...mesti ada gak yang terkejut ternganga mulut bila dapat tau si 'dia' dah bertunang kan? 
Siapa? dengan siapa? 
Kekeke kowang tungguuuuuuuuu..eee sabo boleh tak? banyak keje nak buat ni weiii...tunggu free baru update dan bagitau siapa ok! :)


Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Kowang jawab le teka jari ni, 
Milik siapakah dan siapakah yang berTUNANG?
he he he he...



P/S: Yang dah FB mesti dah tau, yang takde tu, tungguuuuuuu :p


With Love
Jari 'tunang' siapakah ini? Jari 'tunang' siapakah ini? Reviewed by Sis Lin on Monday, June 20, 2011 Rating: 5

4 comments:

  1. suka sangat2 sbb sis pun turut pakai baju warna sedondon..

    ReplyDelete
  2. Ayu: itu sudah semestinyaaaaaaaa...he he he he

    ReplyDelete
  3. jari siapa nie wooooi... (shj buat2 mcm x tahu)

    yg belah kiri tue aku tau la.. dah lebih 30thn aku tengok. ha ha ha

    ReplyDelete
  4. Shai: he he he ntah le jari sapa ek? ha ha ha ha

    yg baju pepel tu aku kenal le...tu pun kenal color baju jek..ha ha ha ha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.