Sunday, January 12, 2014

AHAD: NO UPDATE..!

BY Sis Lin IN , , No comments

Assalamualaikum wbt..

Ye No Update setiap hari Ahad..sekian..
Hari Ahad walaupun di Johor adalah hari berekolah dan ada sesetengah swasta pun kerja, tapi Lin rasa hari Ahad Lin nak rehat, setiap Ahad aje ok, insyaAllah hari lain Lin update macam biasa, 3x sehari hehehe *tu pun kalau ada cite mau cite dan kalau ada masak mau share resepi kekekeke...
Hari Ahad hari mau relax, hubby pun tak kerja, so masa nak layan nak deting dan nak borak panjang tanpa perah otak nak menaip menulis entri hehehehe...
Isnin esok InsyaAllah ada cite mau cite.. :)



AHAD saja No Update ye..hehehee 

Selamat beristirehat buat semua..




P/S: Statement macam blog retis aje hahahahaha...ada aku kesah!


0 Orang Komen:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..