Thursday, January 16, 2014

WAITING FOR YOU

BY Sis Lin IN , 1 comment

Assalamualaikum wbt...
MAAF...buat 2 harini tiada 3 kali update sehari, disebabkan Lin sibuk sikit 3,4 hari ni..
Sibuk menunggu kepulangan anak2 tersayang balik JB, sibuk dengan persiapan Maulud Nabi saw, jadi masa tu agak cemburu nak duduk depan laptop update blog.
Tapi takpe, nanti dah tak sibuk dan dah selesai semua, Lin akan update lagi dan lagi ye, macam2 cerita nak cerita dan share ni, tunggu ye...hehehee

Aisssshh rasa lambat beno masa berjalan harini, tak sabar nak peluk cium anak2 semua...
Anak2...hati2 ye, nanti tunggu Mak amik ye, pastu kita pi pekena stimbot ok..!
Yang di si nun tu, cepat2 turun, kang jalan jem plak kang...esok kan masing2 balik cuti Thaipusam 3 hari..








P/S: Kalau dah jumpa nanti, mesti macam2 cerita..hehehehe mis u anak anak anak semua... :)


1 comment:

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..