Monday, January 13, 2014

RINDU BERSAMA K.A.M.I.E

BY Sis Lin IN , , 5 comments

Assalamualaikum wbt..

Rindu Bayangan bersama kamu semua..
Memori daun pisang yang takkan ku lupa..
Alasanmu membuat aku tertanya-tanya..
Goyang Inul kita gelak tawa bersama..
Gersang di hati tiada siapa yang tahu.
Cinta Pantai Merdeka menjadi kenangan terindah..
*Inilah antara lagu2 wajib kita nyanyi berkaraoke setiap kali bersama, rindunyaa lahai..

Jauh dekat teman tapi mesra, tiada kata secantik bahasa, hanya kejujuran dan keikhlasan kita semai bersama.
Yang pasti SAHABAT SELAMANYA...
Terima kasih semua yang setia bersama..
*Don't remove2 ok..kekekekeh



Terima kasih SAHABAT semua..
Juga buat mereka yang dulu bersama event Geng MsjBox, yang takde dalam gambo ni, antaranya Sis Mariah, Nad, Matok, Dhir & Farah dan juga member jauh di bawah bayu, Izuu...
Yang lain2 juga tidak di sebut, tetap di kenang..
Tahun ni kita buat event reunion paling meletop, tunggu semua ye..dah tak sabo ni!
Jeng jeng jeng.....hehehe
Moga semuanya berjalan dengan lancar..InsyaAllah...Aamiinn




P/S: Tahun ke 6 megenali mereka semua ini melalui dunia IT (blog)..Dulu lain sekarang lain.. :)


5 comments:

  1. Dulu kecot skrg dah membeso hahaa....
    Dulu budak skrg dah anak dara .. bujang..

    Yang sama dr dulu smp skrg ni... bila ntah nk makan nasi minyak hahaaha

    ReplyDelete
  2. @anakomak: Hahaha kannnn..bila tu bilaa???
    Org lain dah makan nasi minyak berkali2...ni tunggu ko punya plak nasi minyak..kekekeke

    Btw, aku mcm sama je la, dulu kecik skrg kecik juga wakakakaah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arghhh syadaapppp!!
      Huwaaaaaa... tunggu eh... aku x masak nasi minyak.. aku masak spageti je haha

      Delete
  3. @anakomak: Ni versi baru ke? makan spageti, berapa banyak kilang tomato le ko nak borong bt sos spageti tu hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahahha.... tu maknanya jemputan ako terhad je la weiii.... x cukup budget nk jemput reramai hhaha

      Delete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..