CANDU MAYA: CLASH OF CLAN

Assalamualaikum wbt..


Clash of Clan atu lebih di kenali sebagai CoC sememangnya satu permainan yang amat popular di dunia di mana si pemainnya memerlukan jangka masa yang lama untuk memperkuatkan kubu dan tentera masing-masing.
Permainan CoC ini juga tidak dinafikan akan membuatkan seseorang menjadi amat ketagih sehinggakan ada yang sanggup membelanjakan ribuan ringgit semata-mata mahu mengambil jalan singkat mengatasi kubu dan tentera pemain lain.
Semoga para suami di luar sana menjadikan ini sebagai pengajaran agar tidak mengabaikan tanggungjawab kepada keluarga.
Taknak komen panjang2 takut makan diri huhuhu..



*Speechless... :(





P/S: Nasib suami ku tak lagi terjebak, cuma addict Candy Crush je duk berlawan dengan aku hahahahaa


CANDU MAYA: CLASH OF CLAN CANDU MAYA: CLASH OF CLAN Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 14, 2015 Rating: 5

1 comment:

  1. assalamualaikum sis lin...betul tu nasib baik hubby x suka main games ini...candy crush tu pun kena paksa sbb nak buat geng nak dptkn nyawa tapi skg ni semuanya dah lupa...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.