Wednesday, January 14, 2015

CANDU MAYA: CLASH OF CLAN

BY Sis Lin IN , , 1 comment

Assalamualaikum wbt..


Clash of Clan atu lebih di kenali sebagai CoC sememangnya satu permainan yang amat popular di dunia di mana si pemainnya memerlukan jangka masa yang lama untuk memperkuatkan kubu dan tentera masing-masing.
Permainan CoC ini juga tidak dinafikan akan membuatkan seseorang menjadi amat ketagih sehinggakan ada yang sanggup membelanjakan ribuan ringgit semata-mata mahu mengambil jalan singkat mengatasi kubu dan tentera pemain lain.
Semoga para suami di luar sana menjadikan ini sebagai pengajaran agar tidak mengabaikan tanggungjawab kepada keluarga.
Taknak komen panjang2 takut makan diri huhuhu..



*Speechless... :(





P/S: Nasib suami ku tak lagi terjebak, cuma addict Candy Crush je duk berlawan dengan aku hahahahaa


1 comment:

  1. assalamualaikum sis lin...betul tu nasib baik hubby x suka main games ini...candy crush tu pun kena paksa sbb nak buat geng nak dptkn nyawa tapi skg ni semuanya dah lupa...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..