Saturday, January 10, 2015

EVAROS SKINCARE ALOE VERA AQUA GEL

BY Sis Lin IN , 2 comments

Assalamualaikum wbt


Pernah dengar produk skincare evaros ? 
Produk Evaros Skin Care ini terbukti berkesan merawat muka dari kesan penggunaan Tretnoin & Hydroquinone !!!
Produk ini di rumus khas dengan pati Aloe Vera, Green Tea dan pati pati botani semulajadi lain yang berupaya untuk membantu dalam mengekalkan kelembapan kult serta membantu memperharui kult serta menjadi cerah dan merawat kulit yang bermasaalah seperti jeragat, radang kulit, kulit sensitif, kult jerawat, ruman dan panau. 
Green Tea yang terdapat dalam Aqua Skin Care series kaya dengan atioksida. Ia juga pemusnah radikal bebas. 




Dan yang ini adalah salah satu produk Evaros yang Lin tengah cuba, pertama kali pakai, alhamdulilah, terasa kulit muka tegang dan segar, percubaan pertama pakai pun kulit muka tak rasa gatal dan tidak berminyak. Memang sesuai lah dengan siapa yang kulit sensitif..


Evaros Skin Care Aloe Vera Aqua Gel 6 in 1

Keistimewaaan/Specialty:
:: Gel yang mudah menyerap dan menjadikan kulit anda lebih lembap dan tegang sepanjang hari.
:: Rumusan pati Aloe Vera membantu masalah gatal-gatal di badan, kulat air, ruam, kurap dan jangkitan bakteria.
:: Aqua Gel membantu mengurangi kekusaman, bintik-bintik hitam dan mencerahkan kulit melalui tindakan pengelupasan mikro secara lembut.
:: Aqua Gel membantu merawat kulit berjerawat, jeragat, resdung dan radang kulit.
:: Ia juga membantu membaiki kulit yang rosak dan terbakar disebabkan terlalu banyak menggunakan bahan kimia dan toksid.
:: Membantu menyembuh luka dan kecederaan pada kulit.


Cara Penggunaan/Directions:
:: Sapukan pada muka dan leher untuk kesan kelembapan.
:: Gunakan selepas cleanser dan toner.




Jika anda ingin mencuba dan rasai kelainan dan kehebatannya, dapatkan yang original dari senarai2 pengedar yang sah..

1. Gombak, Selayang, dan sekitar KL
013-2841767 (Atiqah)

2. Ampang, Ulu Langat
019-3238246 (Zuraidah)

3. Damansara dan kawasan sekitarnya
012-6801051 (Darlacharms by Finiedon)

4. Ipoh, Manjoi, dan Salibin
012-7133502 (Alwiah)

5. Johor Bahru
Deliza Kosmetik Jalan Padi Emas, 1/4, Bandar Baru Uda, Bisness Centre.


Atau:
Follow IG: evaros_skincare


Testimoni: 



Fimiedon dan Finiedon merupakan pengguna dan pengedar produk #evaros 

Sijil pengesahan halal oleh JAKIM 





P/S: Suke baunyaa, sangat wangiiii... cubalah !! 


2 comments:

  1. klau ada parut boleh try nih...
    kat toko2 jamu tak jual ke sis?

    ReplyDelete
  2. @Chekgu BaniHassim Boleee cikgu, utk rawat bekas2 luka pun bole. Bt masa ni saya tak tau plak ada jual atau tidak di kedai Jamu, nanti cuba tengok2, kalau ada berdekatan bole try col pengedar terdekat.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..