Sekadar Preview!!!!



Salam semua...
He3x...iye, ini adalah en3 utk preview sahaja.
Semalam Lin bawak 'si dia' ni bersama 'dia' ke....


Sini...We was in The Singapura yesterday!...surprise!..
Kami jalan2, pusing2, dan round2 sekitar kawasan...he3x.
Bila dh penat berjalan, kami makan...

Ini....mmg sedap dn enak, mcm2 ada, pelik2 dan ada klass mkn kt sini..
Lupa le nama restoran ni, ermmm...
Apa2 pun lunch kami semalam di taja oleh...

Si dia...terima kasih Ross, semuga murah rezki dan cepat2 le ehem2...
Oh ye, psstt yg kita bincangkan smlm tu, syhhhhh...*wink



P/S: Opsss..korang nk tau cite sepenuhnye? Ha..rajin2 le refresh di sini & di sini..


5 comments:

  1. jenuh dah refresh kat blog derang tu ... hampeh jer !!! ugh ... cepat ler apded !!!

    ReplyDelete
  2. Salam buat Lin, lama tak bertandang opah rasa Lin sihat dan berbahagia selalu di samping keluarga. Selamat Hari Ibu buat Lin moga-moga jadi ibu terbaik sentiasa...

    ReplyDelete
  3. cepat2 hapdet.. tak sabar nak tgk entri.. ermm jalan2 sana tak roger2 pun.. he he

    ReplyDelete
  4. ooo.. bawak si dia ngn dia je ek.. bistu bila nak bawak KAMI ni plak???

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.