AL-IKHSAN SPORTS LANCAR KEMPEN KEMBARA PERCUTIAN LEBIH BERGAYA SUKAN

AL-IKHSAN SPORTS ‘MENJADIKAN KEMBARA PERCUTIAN KORANG LEBIH BERGAYA SUKAN’ | ESOK Johor mula bercuti sekolah bagi mereka yang bersekolah, makanya mulalah Mak Pak semua susun atur percutian keluarga bersama anak-anak. Cuma satu jer Sis nak pesan, musim cuaca tak menentu ni, pastikan pemilihan pakaian ketika bercuti kenalah sesuai dengan cuaca semasa, so anak-anak pun selesa ketika memakai dan melakukan aktiviti. 

Peruncit barangan sukan nombor 1 di Malaysia, Al-Ikhsan Sports, mengadakan kempen ‘Making Travelling Sportier since 1993’ sempena meraikan pengakhiran 2022 dan menyambut kedatangan 2023. Kempen ini memberi peluang kepada orang ramai khususnya rakyat Malaysia untuk menjadikan sukan bukan sekadar aktiviti malah sebagai gaya hidup masa kini. Al-Ikhsan Sports mengajak rakyat Malaysia untuk sama-sama bergaya “sporty” dengan pakaian serta barangan sukan tidak mengira situasi.

Al-Ikhsan Sports Lancar Kempen Kembara Percutian Lebih Bergaya Sukan

“Sebagai sebuah jenama tempatan yang begitu dekat di hati rakyat Malaysia, Al-Ikhsan Sports berazam untuk menjadikan sukan sebagai sebuah gaya hidup dan juga mampu milik untuk semua. Rangkaian produk Al-Ikhsan Sports adalah berkualiti tinggi dan juga direka khas untuk memenuhi keperluan pengguna kami di seluruh Malaysia. 

Barangan di Al-Ikhsan bukan sahaja sekadar barangan sukan malah boleh dijadikan sebagai pakaian untuk bersantai di sepanjang percutian meraka. Kempen ini menyediakan rangkaian lebih dari 10,000 barangan sukan bermula daripada RM29 dan ini belum pernah dilakukan oleh peruncit sukan yang lain sebelum ini,” kata Encik Vach Pillutla, Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports.

Al-Ikhsan Sports Lancar Kempen Kembara Percutian Lebih Bergaya Sukan

VERSATILITI PRODUK DENGAN HARGA MAMPU MILIK

Antara barangan Al-Ikhsan Sports utama yang akan diperagakan dalam kempen ini adalah jersi, topi, kemeja-T, hoodie, jaket, pelbagai jenis beg mudah alih, kasut sukan serta kasut santai. Barangan keluaran Al-Ikhsan Sports sudah semestinya menjadikan #OOTD percutian mereka lebih bergaya dan menarik. Kesemua barangan ini boleh didapati di 170 kedai Al-Ikhsan Sports di Semenanjung Malaysia juga pembelian melalui laman e-dagang rasmi mereka di www.al-ikhsan.com.


PROMOSI HEBAT SEPANJANG DISEMBER 2022

Menepati objektif tersebut, Al-Ikhsan Sports telah merangka pelbagai promosi bertema yang dijangka mampu menarik perhatian pencinta sukan tanah air. Antara promosi menarik yang diadakan melalui kempen ‘Making Travelling Sportier since 1993’ ini adalah ‘Bundle Deals’, ‘12-12 Special’, ‘Clearance Sales’, dan promosi ‘New Year New You!’. Kempen ini dijangka mampu memenuhi selera setiap lapisan rakyat dengan bajet mereka yang tersendiri.

Untuk maklumat lanjut boleh layari platform digital Al-Ikhsan Sports dan Football Republic di
Facebook, Instagram, Twitter, TikTok dan LinkedIn dan juga menerusi www.al-ikhsan.com.


P/S: Kedai sukan kegemaran Suami... memang sentiasa ajaa buat sale.. 

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment (0)