WORDLESS WEDNESDAY - LAKSA PENANG

WORDLESS WEDNESDAY - LAKSA PENANG | PAGI-PAGI tengok, jadi lapar pulak di buatnya laa. Menu Laksa Penang ni bukan Sis yang memasaknya, tapi anak Sis,Yana yang buat. Haritu dia mesej tanya resepi Laksa Penang macam ni, dan kebetulan masa bukak facebook, ternampak Kak Hanieliza share resepi Laksa Asam dia, so Sis terus ajer tag anak Sis dan kata kat dia, follow jer resepi tu. 

Alhamdulilah, menjadi kata Yana, sedap dan berasa Laksa Penangnya, atau ada orang panggil Laksa asam, dua-dua sama jerr. Siap dia hantar gambar laksanya ermm. Puashati kata Yana dapat masak sendiri, siap cakap, 'Kidir kata sedap' (Suami dia) hahahaha.. nanti nak jugalah buat resepi Kak Hanieliza ni.. 

Laksa Penang


P/S: Mood holiday is ON ..... 

14 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. disini pun sama sis hantu laksa juga hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, lagi di panaskan, lagi sedap, yummmmy...

      Delete
  2. Alhamdulillah menjadi. Cukup lengkap hasil laksa Penang Yana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa pestime buat katanya, alhamdulilah sedap...

      Delete
  3. Rajin Mak Yong, memang nampak sedap laksa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang apa dia rasa nak makan, dia buat sendiri Kak.. hehehe

      Delete
  4. sedap nampak tu, condiments nya pun cukup semua..dap dap

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Iyerr anak masak Laksa, Mak plak memaksa bapak makan luar hahahaha

      Delete
  6. Replies
    1. Sama kita Wak, Laksa Penang ni no dua hehehe

      Delete
  7. wow nampak sedappppp tuuu! ciksun nak jugakkkk 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana kata tunggu kita datang mandi kolam hahahaha

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment