Nak jugak test..hehehe




Salam semua..

Hahahaha kekekeke muahahahaha..gelak le gelak..
Mulaweii itu kah aku?? apakah begitu rupa aku waktu umur 53thn akan datang? kui kui kui kui..
Dr blog Bemie, ke blog Retna, terus ke blog Ch@ tu, semua dok test rupa 20thn akan datang, itu yg dtg rasa nak test gak, cmne le rupa Lin 20thn akan datang..laaaa masih cun jugak lagi tuh, tp tu tang muka je, tang muka ke bawah tu, x tau le nak komen ek....hahahahahaha..
Apa2 pun pemakanan dan penjagaan yg paling penting, kalau tak jaga makanya akan berkedut seribu le muka tuh..kan kan..
Ok la esok hari cuti, so kowang ke mana yek? Hepi Wesak Day buat semua yg merayakannya..
Lin? esok xtvt padat, lagi2 plk di terjah dgn si WSH 9347 tu..huhuhuhu


*gugur jantung aku nmpak dia, boleh plk dlm sakit2 dia merempit sampai ke JB nie..huhuhuhu Shai o Shai...


P/S: Esok byk jemputan makan, aduhh makan dan makan lagi..huhuhuhu


With Love

2 comments:

  1. tua sesangatlah gbr tu sis-lin, yg tu mgkin kalu umur 85 tahun, hik2.. apapun kalu panggil sis-lin mmg sntiasa awet muda punya

    ReplyDelete
  2. hehehe mcm real la kak gambar tu hehe print2 tampal kat wall hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.