Tuesday, May 11, 2010

Orang baru_KENIT

BY Sis Lin IN 3 comments


Salam semua...

Cute tak? comeii kan? yee itu 'orang baru' dalam family Lin, namanya KENIT..
Dulu abgnya Lin amik, skrg adiknya plk, so boleh le jadi teman si POLO tu, bukannya apa, kawan Lin,Midah tu, sedang dalam proses nak mengurangkan kucing2 nya kt uma, ibu kucing tu dulu, beranak sampai 9ekor, mati sekor, tggl 8ekor, Midah dh bg kt orang 2ekor, so tggl lg 6ekor, inipun Lin dh amik sekor, masih ada lg 5ekor..banyakkkkan..eeeee berBULU 1 rumah Midah tu..hahahahaha
Mai2 kita berkenalan ye dgn KENIT..


KENIT: Haii semua...salam kenalan dari saya..( femes le aku lepas ni masuk blog) hahahaha


KENIT: Lihat badan ku, gebus kan? lembut gitu bulu ku..ermmm


KENIT: Eee sapa le plk tu yg dok pandang2 aku, jeless ke apa? bwekkkkk


KENIT: Arghhh peduli apa aku..walaupun badan ku kenit, tp ekor bulu ku lagi kembang dari dia tue..:p


POLO: Hurmmm perasan..'ADA AKU KESAH?'...aku lagi encemm..Pirahhhhh podahhhhh



P/S: Haii cmne le nnti mr.hubby balik..pot pet pot pet le gamaknya..:p meooowwwwww


With Love

3 comments:

  1. hikhik
    mmg kenit laa
    tp comel gila
    bulu banyak
    ngeee

    ReplyDelete
  2. Comelnya! Kenit dengan Polo adik beradik ke? Lain je rupa mereka :D

    ReplyDelete
  3. montel gila dua dua! hahaha. comel sgt! kalau ada masa, visit lah my blog ah. thanx :)nak jadi follower, di alu alu kan. hee.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..