Orang baru_KENIT


Salam semua...

Cute tak? comeii kan? yee itu 'orang baru' dalam family Lin, namanya KENIT..
Dulu abgnya Lin amik, skrg adiknya plk, so boleh le jadi teman si POLO tu, bukannya apa, kawan Lin,Midah tu, sedang dalam proses nak mengurangkan kucing2 nya kt uma, ibu kucing tu dulu, beranak sampai 9ekor, mati sekor, tggl 8ekor, Midah dh bg kt orang 2ekor, so tggl lg 6ekor, inipun Lin dh amik sekor, masih ada lg 5ekor..banyakkkkan..eeeee berBULU 1 rumah Midah tu..hahahahaha
Mai2 kita berkenalan ye dgn KENIT..


KENIT: Haii semua...salam kenalan dari saya..( femes le aku lepas ni masuk blog) hahahaha


KENIT: Lihat badan ku, gebus kan? lembut gitu bulu ku..ermmm


KENIT: Eee sapa le plk tu yg dok pandang2 aku, jeless ke apa? bwekkkkk


KENIT: Arghhh peduli apa aku..walaupun badan ku kenit, tp ekor bulu ku lagi kembang dari dia tue..:p


POLO: Hurmmm perasan..'ADA AKU KESAH?'...aku lagi encemm..Pirahhhhh podahhhhh



P/S: Haii cmne le nnti mr.hubby balik..pot pet pot pet le gamaknya..:p meooowwwwww


With Love
Orang baru_KENIT Orang baru_KENIT Reviewed by Sis Lin on Tuesday, May 11, 2010 Rating: 5

3 comments:

  1. hikhik
    mmg kenit laa
    tp comel gila
    bulu banyak
    ngeee

    ReplyDelete
  2. Comelnya! Kenit dengan Polo adik beradik ke? Lain je rupa mereka :D

    ReplyDelete
  3. montel gila dua dua! hahaha. comel sgt! kalau ada masa, visit lah my blog ah. thanx :)nak jadi follower, di alu alu kan. hee.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.