Wednesday, May 26, 2010

Treatment kali ke-2

BY Sis Lin IN No comments



Salam semua..

Hello...siapa di sana, saya di sini..kekekeke...
Yuhuuu buat apa tu ha? dok skodeng yek, ermmm baru sehari tak update tapi rasa mcm dh berbulan2 ku tgglkan blog ku ini, sori la kawan2, 2-3hr ni buzi sikit, nak duduk lama2 ngadap lappy ni pun takde time, ntah la, makin hari makin sibuk diri ni, kekekeke *sibuk lepak makan je*
Wokey la hrni nak cite pasal kebizian Lin seharian hrni, pagi td Lin,Midah dan Anna keluar gi Angsana, alah Midah tu nak beli present untuk mak ayah dan mertua dia, so kitaorg pergi bertiga je la dgn Faiz anak Midah tu..
Sampai je Angsana belum bkk, kitaorg duduk le bersarapan dulu, selesai makan, masuk dlm round2 survey, akhirnya dapat jugak apa yg nak di beli, termasuk la yg tak terniat nak di beli,hehehehe, jalan2 pusing2 jap, dlm pkl 11am lebih kitaorg dh gerak balik, masing2 nak amik anak2 sekolah.
Lin plk ptg dlm pkl 3pm ada appoinment dkt Seduissant Skin & Body Care di Nusa Bestari, untuk bt treatment kali ke-2, lepas je hntr anak Lin,Amat gi sek agama terus ke sana, dr jam 3.30pm tu sampai le dkt kul 5.30pm bru siap, adeii tu pun nsb le cepat sbb kali ni cuma bt facial, Biolightening dan Hyrating mask je, tu pun sampai nak terb**** di btnya, segan le nak membuang kt sana, baik le balik buang kt uma lagi selesa..hehehehehe 
So lepas ni 9/6 plk temujanji ke-2..adeii makin lama makin nampak 'tahi lalat' ku yg hitam yg byk di sana sini tu..adeii tak boleh hilang ke ek itu TAHI???....huhuhuhuhu



P/S: *Ni pun baru balik dr Tesco bwk anak2 beli alatulis nak periksa sok, adeii tak keje dok rumah kesana ke sini pun letih..apalagi yg bekerja tu yek..huhuhuhuhu


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..