WORDLESS WEDNESDAY - BASQUE BURNT CHESEECAKE


WORDLESS WEDNESDAY - BASQUE BURNT CHESEECAKE | Sekali nengok, pasti ada yang terliur kan? Lebih-lebih lagi yang suka makan Cheesecake pasti tergoda hehehe.. Okay jujurnya Sis bukanlah pengemar makan cheesecake, tapi kalau dah ada depan mata macam ni, mau tergugat ko, so apalagi, kita cubalah makan barang sesudu, lagipun tengah 'cut sugar' ni, rasa nak makan tu tidaklah ghairah sangat hahahaha.. 

Basque Burnt Cheesecake yang ini Sis makan di Buffet Dinner Renaissance Johor Bahru Hotel baru-baru ni, nak kata sedap sangat, boleh tahan sedap juga, moist aje rasa kek nya, rasa muak cheese dia tu tak berapa sangat terasa.. Kawan Sis, Farahuda pun kata sedap.. 

Kalau yang cuba buat sendiri, boleh cuba Resepi Basque Burnt Cheesecake ni ya.. 

Basque Burnt Cheesecake


P/S: Tiba-tiba rindu Suami.. Moga Allah pelihara dan lindungi Suamiku.. 

12 comments:

  1. Kita penggemar cheese, heheh

    Di mana suamimu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah memalam sampai sini komen hahaha..
      Kuantan Kak.. OS

      Delete
  2. Adoii memalam ako tgk kek.. Terliur weii.. Fav gak ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ooo ko suka ek.. aku sesudu gitu okay laaa

      Delete
  3. betul sis, benda klu ada depan mata, rugi tak rasa kan walau bukan pengemar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, walau cut sugar, tak salah kalau rasa barang sesudu hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. Kesukaan semua yang suka makan cheese hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.