HAPPY BIRTHDAY KAKAK!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU KAKAK! | HARINI 2 November, hari lahir anak Sis, yakni anak Sis yang sulung. Kalau yang biasa baca blog Sis tu, jika Sis bahasakan ayat 'Kakak' tu, yaaa tu anak sulung Sis laa, bukan kakak Sis, sebab Sis anak yang sulung juga hehehe.. 

Sis dan kakak berkongsi bulan birthday yang sama dan kami berkongsi bintang Scorpio yang sama, sebab itu Sis dan Kakak ada satu perangai yang sama. Hurmm banyaklah yang sama, kalau nak berkongsi cerita pun, Kakak lebih memahaminya cuma yang bezanya Sis dengan Kakak, emosi Kakak lebih cool, Sis pula hot and spicy hahahaha.. 

Untuk birthday Kakak tahun ni, kami dah sambut awal dah haritu masa Kakak balik sekejap untuk urus persediaan perkahwinan adiknya. Seharian kami semua keluar makan dan membeli barang, hingga membawa ke malam, kami pi makan dinner di Restoran Todak untuk sambut birthday Kakak in-advance. 

Sebenarnya Kakak tak kisah pun, tapi Ayahnya yang beriyer, takut sangat anaknya terkilan tak dapat makan seafood hahahaha.. LOL .. itupun takde amik gambar apa pun, gambar makanan ada laa.. satu perangai si Kakak ni, kalau dia tak ready nak bergambar, ko jangan amik gambar dia, memang mood dia swing sepanjang hari hahahaha.. 

Happy Birthday Kakak!

Di sebabkan takde gambar terkini Sis bersama Kakak, so Sis up je laa bouquet flower tahun lepas ni haaa hahahaha.. janji ado sudah lerr.. bukan takde gambar terbaru kami, adaaa.. Sis ada up gambar family di facebook Sis yang terbaru, tapi untuk di blog ni, Sis lebih suka privacy sikit.. 

Nanti balik JB kita makan kek yaa.. tapi kek birthday Mak laaa hahahahaha.. 

Today I am wishing my lovely daughter, the apple of my eye, the very best birthday! 
I’m wishing you a very happy 27th birthday today, my princess! You are growing up and maturing so beautifully my dear daughter, and I simply can’t tell you enough how proud I am of you.

May the future only hold greatness for you, as that’s exactly what you deserve.
Today we celebrate it yet again, for you have cast your beautiful light upon our lives for yet another year. I hope that life always brings you happiness, just as you deserve. You are the sweetest, kindest, most caring young person I know, and I am so proud and lucky to be able to call you my daughter! 

You will always be my sweet little girl, my darling daughter.
Sending you all my love on your special day this year, my dear!
I hope you enjoy your special day today!

Happy Birthday to you my darl.. 
Kisses from mom! 💋


P/S: Curi-curi update blog, Mak is super busy....

12 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Selamat lahir untuk anak akak Natasya.

    ReplyDelete
  2. happy birthday kakak..moga sentiasa dirahmati Allah

    ReplyDelete
  3. Kita paling suka nama kakak, Nastasea..

    happy birthday, darling!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe nama zaman 90an Kak..
      Makaseh Bonda ..

      Delete
  4. Hepi besday naz...!!
    Lama x kumpul ramai2 kan..
    semoga naz sentiasa sihat dan cepat2 abis belajar tu hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaamiinn,.
      Kan Ret, lama gile juga ko tak jumpa Kakak kan?..
      Tahun depan baru habis Master dia huhuhu..

      Delete
  5. Happy Birthday Kakak!
    Boleh buat double celebration dgn mamanya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makaseh Mama Hazel..
      Iyee sekali jalan laa dengan Enmaknya..

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment