SELAMAT BERHUJUNG MINGGU KORANG!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU KORANG! | SELAMAT pagi korang, sedang sarapan ke tu? Ke dah gerak balik kampung? Hati-hati ya semua, utamakan kesihatan dan keselamatan, lindung diri lindung semua okay. 

Buat masa ni Sis memang tak kemana-mana, banyak kerja nak kena settlekan, dan esok pun masih ada urusan lagi dengan pihak pengurusan catering dan segala macam hal berkaitan persiapan perkahwinan anak Sis. Selagi tak selesai majlisnya, selagi tu laaa banyak benda nak kena fikir. 

Ikutkan kalau hari Sabtu & Ahad ni, Sis OFF dari menulis blog ni, tapi sebab harini Suami turun ke-laut, so ada masa laa nak mengadap laptop dan update blog, kalau tidak dah melayan Suami dan dah keluar 'dating' pepagi hehehehe.. 

So ada masa ni, kita menulis laa, lagipun pepagi macam ni memang Sis free.. masuk tengahari kerja dah mula banyak, pastu dah nak masak, malam pula masa untuk berehat.. 

Selamat Berhujung Minggu Korang

Pagi ni pun takde buat sarapan, Suami tu kang pandai ler dia beli makanan untuk bekalan memancing..harini dia pergi dengan sepupu Sis, ikutkan Suami ajak tadi, tapi sebab Sis takut kulit jadi hitam lagi, so Sis taknak ikut hahahahaha...

Ada kang tengah majlis kulit muka hitam, orang tak kenal mak perantin hahahahaha.. LOL.. 

So harini nak buat apa?.. Banyak juga nk buat ni, Suami pesan suruh hantar kereta Kakak servis, kemudian suruh pi tenmgok homestay yang dia booking untuk sedara mara dari KL tu, then Kakak pulak ajak beli barang, ermmmm nampak gaya belum ada masa nak berehat hujung minggu ni..


Tapi takpe, kita settlekan harini, sebab esok kemungkinan kami akan keluar dari pagi membawa ke malam, kalau tak nanti, semua nak buat esok, ajerr giler kepenatan kan ke sana ke sini.. 

OKaylah korang..nanti smabung lagi.. tengah nak fikir nak buat sarapan apa ni.. Selamat berhujung minggu dan stay safe yaa.. 

Weekend is a blessing in disguise. It brings a break in everyday life to have fun and relax. Get rid of all the stress and celebrate your weekend with a big smile on your face. Share your weekend joy on social media, or greet your friends and family on this happy weekend. 


P/S: Makan Nasi Padang sedap juga yaa harini heheheh.. 

5 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Selamat berhujung minggu..Sarapan roti peanut butter je.
    Hari ni tak kemana pun..
    Hehe klau ikut En.suami fishing habis la putih gebu Sis hilang..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy Monday Aini...
      Now tak ikut, kita putihkan kulit dulu hahahaha

      Delete
  2. Hahahaha. Kang ada pulak yg cari mak pengantin padahal mak pengantin berdiri sebelah dia je ye

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment