LIRIK LAGU SWIPE - ALYPH ft DATO SERI VIDA

LIRIK LAGU SWIPE - ALYPH ft DATO SERI VIDA | DAH kenapa dalam kepala duk berputar aja swipe swipe ni oii.. adoiiii haiii, punca ekk bukak REEL IG ada swipe, bukak TikTok lagi laaaa, scroll-scroll semua swipe swipe, adoii biol otak Sis ko hahahahaha.. 

Tapi kan, korang tengok tak muzik video dia? Hahahaha bila tengok terhibur pulakkk.. Bak kata Dato Seri Vida, 'beginilah kehidupan, ramainya kenen kenen' kakakakakah... 

Performed by ALYPH
Produced by Magic Potions
Mixed and Mastered by Adam Loeffler
Director: Shahrin Bahar
Executive Producer: Zulamran Hilmi (33.3™)

Photo by Budiey.com 

Lirik Lagu Swipe - Alyph Ft Dato Seri Vida

Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
 
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
 
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
 
Tak nak jaga hati
Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali
Dulu mereka kata kena buat macam ni
Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
Mereka kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri
Korang boleh pergi m-
 
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
Aku ada type
 
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak Aku swipe
Swipe
 
‘Ngada ngada
Bagi secubit nak segenggam’
Diam
Skarang aku nak segalanya
Amacam
Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan
Amacam?
Aku nak susah kan hidup kau?
Tak Kau da terbiasa orang dengar cakap
Kau da leka Itu sebab kau stuck
Bagi otak, aku lap,
 
Aku wipe
Bagi lega, lega
Lega lega lega lega lega
Kau dibebas dera
Kau dapat nikmati warna senja (Ooouuu)
 
Itu aku
Like
Pada hujung hari
Aku susun sepuluh jari
Moga yang tak bersetuju akan buka hati
Psyche!

Korang boleh pergi m-



P/S: Ajer biol kepala duk ulang-ulang lagu ni hahahahaha..

6 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Ako tgk ramai buat parodi swipe ni.. Igt kan apa laa baru tau rupanya lagu hahah

    ReplyDelete
  2. Best lagu ni, catchy! terus melekat dalam kepala.

    ReplyDelete
  3. Lama2 dengar best jgk..
    Layan jer.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr layankan aja, tengok muzik video dia, kelakar le pulak hahaha yang penting lirik dia mendalam yaa hehehe

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment