WORDLESS WEDNESDAY - MALAYSIA MENUNGGU

WORDLESS WEDNESDAY - MALAYSIA MENUNGGU | DI SURUH pilih dah pun memilih, tapi sekarang dah macam pergi temujanji hospital pulak, sila beratur, amik nombor kemudian menunggu, haaa begitulah situasi Pilihanraya Malaysia sekarang. Walau sudah 5 hari rakyat keluar mengundi, tapi sehingga kini Malaysia Menunggu keputusan, siapakah Perdana Menteri Malaysia ke-10. 

Kenapa menunggu? Panjang ceritanya, nak tulis pun takut menimbulkan sebarang spekulasi, so better kita menunggu dan baca aja laa dari sumber yang sahih dan tidak membuat andaian mahupun provokasi yang boleh mendatangkan perbalahan antara kaum dan orang sekeliling kita. Kita doakan moga yang baik-baik aja untuk Malaysia. 


Malaysia Menunggu



P/S: Sometimes no comment is a good comment .. 

8 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. ni macam anak tunggu hak penjagaan, ikut bapak betul atau ikut bapak tiri (sebab mak dah kahwin lain) hehehe.

    ReplyDelete
  2. iyer..dr semalam dok tgk live awani kat FB, hari ni malas dah la.. tunggu & doa yg terbaik jer....aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Mummy, cuma harini Sis dah tak melayan sangat.. tunggu official aje laa... jenuh...

      Delete
  3. Saya pun penat nak menunggu dah. Kita tengok sahaja lah kerajaan apa yang bakal terbentuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa now kita berserah aja laa, kesian YDPA nak hadap semua ni huhuhu

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment