WORDLESS WEDNESDAY - UDANG GALAH HATYAI

WORDLESS WEDNESDAY - UDANG GALAH HATYAI | ALHAMDULILAH, percutian ke Hatyai 3 hari 2 malam baru ni semuanya Allah permudahkan, kami enjoy gilerr bercuti dan makan di sana. Cuaca pun baik masa kitaorang pergi, hujan hanya turun pada waktu malam, tu yang syokk tido dalam kepenatan uii hahahaha, nasib baik pagi boleh bangun.. 

Belum berkesempatan nak duduk update blog, masih banyak urusan nak Sis settlekan, sebab Sabtu ni di rumah Sis akan berlangsung majlis keluarga, so banyak benda nak buat. Balik bercuti pun, dapat rehat sekejap, blog pun terabai dah ni, so untuk tatapan semua, Sis hidangkan Udang Galah Hatyai untuk korang. Besar-besar oii udang galah dia kat sana, harga pun murah.. sampai sekarang tak boleh move-on, terliurrrrr.... erghhhhh... 

Udang Galah Hatyai


P/S: 100baht duit kita dalam rm12.50 macamtu.. murah kannn.. 

14 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Kalau kat sana, memang yang paling geram tengok udang galah goreng dia, rasa nak terkam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Kak, jangan kata yang goreng, makan bbq pun di sajinya udang galah juga.. geraammmm

      Delete
  2. mmg best tgk udang tu gemok2 btul

    ReplyDelete
  3. Besar besar udangnya tu. Puas makan ni. Makin sibuklah nak uruskan majlis pula. Semoga Allah permudah segala urusan akak sekeluarga. Aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Fizah sangat besar, puashati makan..
      Majlis dah seleaai, tapi bersambung pula urusan keluarga yang lain..

      Delete
  4. Perghhhh... Sedap gila nampakkkk!!! Muroh lak tuuuu. Gerammmm nengoknya!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jomlah Non, pakat pi Hatyai reramai yokkkk

      Delete
  5. murah sangat...teringin nak pergi jugak tapi takde sugar daddy pulak nak support ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa sangat murah, puas makan seafood kat sana..

      Delete
  6. Sis Lin bila nak pi lagi...nak ikuttttt......x leh tahan la udang galah ni..sexy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh nak pegi tak? Jomm plan yo0kk.. Gegirls day out..

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment