LIRIK LAGU CASABLANCA - NUHA BAHRIN & NAUFAL AZRIN

LIRIK LAGU CASABLANCA - NUHA BAHRIN & NAUFAL AZRIN | KATANYA orang lagu ni memang trending kat TikTok, tapi sebab Sis ni takde akaun TikTok, so kuranglah nampak trendingnya dalam timeline TikTok tu.. tapi sejak-sejak ni, Sis ternampak lalu lalang di IG Reel ajer orang guna lagu ni, tu yang ooo duk dengar dan okaylah patutlah ramai yang guna lagunya, memang best di dengar. 

Korang yang belum dengar bolehlah dengar, tapi rasa kalau rata-rata korang ada TikTok dan Instagram, mesti dah tau dah lagu ni kan.. alaa kat radio pun dah selalu gak putar lagu ni, cuma maybe korang tak perasan jer tajuknya tu hehehe.. 

Lagu : Daqmie
Lirik : Abdul karim Al-Ali (Syria)

Lirik Lagu Casablanca - Nuha Bahrin & Naufal Azrin

Lirik Lagu Casablanca - Nuha Bahrin & Naufal Azrin

يا حبيبي، يا نبض قلبي
خليك معايا طول الوقت ما تفارق عيني
بعدك يكويني، قربك يحيني
محتاجك جنبي دلوقتي وأيامي الجايه
وحدك أنت نصيبي، نور العين يا حبيبي
غيرك ما بعشق حدا

Denyut jantungku berdebar
Terasa indahnya
Dunia ini kita yang punya
Akulah mataharimu
Kaulah kekasihku
Kita kan bersama selamanya

يا حبيبي، يا نبض قلبي
خليك معايا طول الوقت ما تفارق عيني
بعدك يكويني، قربك يحيني
محتاجك جنبي دلوقتي وأيامي الجايه
وحدك أنت نصيبي، نور العين يا حبيبي
غيرك ما بعشق حدا

Denyut jantungku berdebar
Terasa indahnya
Dunia ini kita yang punya
Akulah mataharimu
Kaulah kekasihku
Kita kan bersama selamanya

وحدك أنت نصيبي، نور العين يا حبيبي
غيرك ما بعشق حدا

Denyut jantungku berdebar
Terasa indahnya
Dunia ini kita yang punya
Akulah mataharimu
Kaulah kekasihku
Kita kan bersama selamanya

Denyut jantungku berdebar
Terasa indahnya
Dunia ini kita yang punya
Akulah mataharimu
Kaulah kekasihku
Kita kan bersama selamanya



P/S: Harini mood menjunam.. senyum tetap senyum :) 

12 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Salam. Sedap melodi dan lirik lagu ni. Suka sangat. Terima kasih sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa sekali dengar memang akan ulang-ulang mendengarnya kan

      Delete
  2. Sayaaa sukaaa lagu nihhh!!!
    Sisss.. kenapa tuuu.. moodnya kelautt dalemmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya juga tapi kalau dengar banyak kali, macam Sunah cakap tu hahahaha

      Delete
  3. Lagu Casablanca ni selalu bermain-main di corong radio. Sis, nyanyi sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, bukak radio, tak habis-habis lagu ni, denyut jantungku hahahaha

      Delete
  4. memang best lagu ni.. hari2 dengar.. tapi cikgu Kirana cakap patutnya degup jantung, bukannya denyut jantung hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa, antara denyut dan degup, keduanya sama jer hahahaha

      Delete
  5. ermm nape ek aku dengar lagu ni kat tiktok, aku rasa geli..maybe sebab dia nak campurkan arab dengan melayu, then nampak islamik kunun..tapi yang upload guna lagu ni kebanyakan couple belum kawen..sebab tu kot no..

    kalo yang da suami isteri tu takpe la, dimaafkan..geli geli jugak, lama2 benda yang kita geli tu la melekat dalam kepala..lagi2 housemate bukak kuat2 hujung minggu..geram ittew hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah apo laaa geli-geli, lagu je pun gahahahahaha

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment