WORDLESS WEDNESDAY - KARIPAP SARDIN

WORDLESS WEDNESDAY - KARIPAP SARDIN | KARIPAP atau orang Johor panggil Epok-Epok, kuih paling kesukaan Sis dari kecik sampai ke tua ni haa.. memang pantang nampak karipap sardin, memang akan beli punya. Suami sendiri pun dah tau dan faham, nak beli karipap, mesti inti sardin hehehehe.. 

Karipap Sardin frozen ni Sis beli dengan Nani, housemate Sunah, dia open order haritu siap hantar ke rumah, so Sis beli sampai 3 bungkus. Memang sedap sangatt sangatt.. kulit dia rapuh rangup, tak tebal dan tak liat. Yee pernah beli karipap pusar frozen, bila goreng, kulitnya liat keras, yang ni alhamdulilah sedap betul.. 

Karipap Sardin


P/S: Harini ada orang nak belanja makan tengahari hehehehe.. alhamdulilah ..

8 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. karipap ni seriau sikit nak beli takut nnt inti oksigen je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, sebab tu kalau beli, nak beli yang kengkawan jual jerr Karni...

      Delete
  2. Epok2 memang kegemaran dana kak.... tapi dana lg prefer epok2 biasa bukan yg putar2 heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis dua-dua suka, janji inti sardin hehehehe

      Delete
  3. sis..blanjer i karipap tu..hihi

    ReplyDelete
  4. Fav SA ni..nak buat x pandai..tapi x suka jenis karipap pusing ni...suka yang biasa ....kalau dapat panas2 lagi sedap Sis Lin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, dulu pernah cuba buat SA, jadi laa juga, tapi sebab leceh nauu, baik beli jer hahahaha

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment