BACA BUKU TAPI MATA TERBAYANG MENU 'AUSTRALIAN LAMB SHANK' MOONLIGHT CAKE HOUSE

BACA BUKU TAPI MATA TERBAYANG MENU 'AUSTRALIAN LAMB SHANK' MOONLIGHT CAKE HOUSE | Kau dah kenapa ha? Tengah duduk membaca buku, tiba-tiba huruf-huruf tu jadi anak kambing, lalu terbayang pulak menu kambing Australian Lamb Shank dekat Moonlight Cake House tu. Waduh! parah ni, kelip-kelip mata Sis ko duk nak buang bayangan itu, tetapi ia tetap terbayang di mata sepet ku. 

Apakah kena pergi serbu? Oh! Tidak, tunggu dulu ya, dalam seminggu lepas dah terlalu banyak makan, so minggu ke hadapan ni nak rehatkan perut dulu sebelum pergi bercuti bersama family. Nak bagi longgar sikit hahahaha. Bukannya apa, nanti kalau bercuti dengan family, kompom akan ada edisi makan macam rancangan tv tu 'jalan-jalan cari makan', lagi haru di buatnya, asal nampak kedai, singgah, asal singgah je makan hahahaha.

Anak Sis yang sulung tu paling gemar jadi testimoni di kedai makan-makan, tak kiralah kedai hipster ke, kedai cafe ke, janji menunya yang tak pernah dia makan. Kalau kena dengan selera, dia akan pergi dan pergi lagi. Walau jauh..

Kalau Ayahnya, memang ikut aje apa anak nak makan dan pergi, jenis tak kesah. Time cuti panjang macamtulah dia melayan anak bini, time public holiday baru Suami dapat rehat dari bekerja, itupun telefon hal kerja tetap juga bunyi 24jam, belum lagi telefon dari memana pihak yang 'tak sedar diri' hahahaha. *abaikan..

Okaylah Sis ko nak tutup mata kejap nak tidur dan nak mimpikan Australian Lamb Shank ni. Lepas Asar nanti ada tetamu istimewa nak datang. Siapa? Jeng jeng jeng..

Oh ya,  Korang kalau nak cuba boleh je pergi memana cawangan Moonlight Cake House dan order menu ni. Serius memang sedap, tekak Sis ko memang takkan mengecewakan korang..percayalah....
OkBai!


Ajer terliur nengonya oii..Posing kemain seksi, Sis ko nengok terseksaa dik nun oii..
Silap-silap esok Sis pergi, tapi taknak post, nanti korang ejekkan hahahaha wekkk :p







P/S: Baca buku 3 muka 3 helai muka surat, tapi berangannya dekat 3 jam hahahahaha ..ni kambing punya pasal laaaa ni..aishhhh..dah jom bobok!


16 comments:

  1. Nak kambing seekor boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha mai le JB @Kid, kita pekena kambing 40 hari hahahaha bukan seekor, tapi sedulang hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Hehehehe harap maaf, sila datang ke Lemon Tree dengan segera ya Kak @Seri hahahaha

      Delete
  3. kemain si kambing ni buat orang tak keruan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha opsss, embekkkk embekkkk @Hernee, gi laa makan sini sebelum bersalin hahahaha

      Delete
  4. Hahahhahahahah kelakor lerr mummy ni...baca buku pun bole nampak kambing ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kann, tidur tak lena Sis ko di buatnya @Sunah oii...

      Delete
  5. kambing kat moonlight tu mmg sedappp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Farah...jom kita bedal sepinggan yokkk

      Delete
  6. HAHAHHAHAHAHHAA..sengal betull sis....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha baca buku, tiberr ko huruf abc tu jadi kambing, aishhhh nayaa kann @Farahain, nasib tak telan bukunya hahahaha

      Delete
  7. amboi sis... dahsyat betul penangan kamben ni ye... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha silalah cuba @Dilah hahahaha..baru tau penangannya hahahaha

      Delete
  8. ehehe kalo sedap menggoda gitu kami yang x rasa pun rasa terbayang2 haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn sekali lagi masuk sini terus terbayang-bayang @Siti adeiiii...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.