LIRIK LAGU AYDA JEBAT - TEMBERANG

LIRIK LAGU AYDA JEBAT - TEMBERANG
Komposer: Hael Husaini & Ezra Kong
Lirik: Ayda Jebat, Hael Husaini & Ezra Kong



Aduh Aduh aduh
Aduh Aduh abang
Aduh Aduh aduh aduh jangan
Aduh Aduh engkau temberang

Aduh Aduh aduh aduh
Aduh Aduh sayang
Aduh Aduh silap besar abang
Aduh Aduh kalau kau temberang

Bilang Padaku apa kau mahu
Mahu Diriku dekat dekat tapi engkau malu
Katakan Saja ku yang kau punya
Janji Bahagia jangan biar tunggu lama lama

Kerna Ku mahu kau selamanya untukku
Katakan Engkau mahu

Aduh Aduh aduh
Aduh Aduh abang
Aduh Aduh aduh jangan
Aduh Aduh engkau temberang

Aduh Aduh aduh aduh
Aduh Aduh sayang
Aduh Aduh silap besar abang
Aduh Aduh kalau kau temberang

Hadir Dirimu dalam hidupku
Biar Selalu malam malam ku mimpikan kamu
Kerna Ku mahu kau selamanya untukku
Katakan Engkau mahu

Aduh Aduh aduhh
Aduh Aduh abang
Aduh Aduh aduh jangan
Aduh Aduh…









P/S: Sekali dengar, terus kemaruk hehehehe. Tak caya? Sila dengar  :p ..


LIRIK LAGU AYDA JEBAT - TEMBERANG LIRIK LAGU AYDA JEBAT - TEMBERANG Reviewed by Sis Lin on Sunday, January 13, 2019 Rating: 5

8 comments:

  1. macam KPOP tak KPOP. macam dangdut pun iyaa iyaa hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn kalau dengar macam lebih kepada dangdut aje kannn @Siti ..

      Delete
  2. serius lah hael yang buat lagu ni..hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, kannnn @Sunah hahahaha macam tak caye je kan ...

      Delete
  3. Nanti kita nak dgr & hayati kat Youtube

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah dengar, nanti kepala dan kaki sama naiknya Kak @Seri hahahaha...

      Delete
  4. Sya tak pernah dengar lagi full lagu ni tapi ada la dengar sikit-sikit...fuh bila tengok lirik ni first thing nampak banyak sangat aduh aduh hahahah

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn, sekali dengar nanti, terus kaki badan pun sama layann @Littlexme :)

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.