WORDLESS WEDNESDAY - BERTENTANG MATA DENGAN YUNA DI HARD ROCK HOTEL DESARU COAST

#WordlessWednesday 














P/S: Tak tau nak kata dan kongsi rasa sukanya Sis, sebabnya dapat tengok depan-depan dan secara live mendengar suara merdu Yuna tu bercakap. Orangnya lembut, sopan, peramah, rendah diri, tersenyum dan sporting sangat, lagi-lagi bila kata Sis nak selpie, dia sendiri yang amik handphone Sis dan mula bergambar hahahaha. No lighting man ke apa ke, semua cahaya semulajadi dari ruang Hard Rock Cafe. Memang muka Yuna feloles dan 'natural beauty' gitu. Dia takdelah makeup tebal bagai, just makeup biasa dan terlalu simple aje orangnya. Sis ko belek-belek gaya pemakaian tudung dia tu, macam mana dia ikat sampai tak tertanggal ek? Ermmm..


8 comments:

  1. assalamualaikum lin...cantiknya yuna..bestnya dpt jumpa live mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama @Maszull..kannn sangat cantik orangnya secara live..

      Delete
  2. Kalau kita dah terkebelakang keluar telinga sume

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe kan Kak @Seri, kita duklah membelek sebab tak nampak pin punnn

      Delete
  3. Zumal kalau terserempak retis rasa segan nak tegur walaupun dorang tak sombong. Kawan2 pun Zumal malu tegur sapa 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sabo je le, kalau jumpa Sis, ko jangan malu, Sebab silap-silap dr jauh Sis dah hai ko @Zumal hahahahha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.