WORDLESS WEDNESDAY - BILA ANAK JADI 'ARTIS'

#WordlessWednesday 










P/S: Bila anak jadi artis, Omaknya mampu share je la hahahaha. Support mana yang patut, dah anak kan. The Obses, sebuah kumpulan muzik anak muda dari Politeknik Mersing Johor (PMJ), kini semakin mencipta nama. Sis sendiri pun macam tak percaya, anak sendiri berjinak dalam dunia artis ni hahahaha tapi Sis tak pernah menghalang, janji pelajaran jangan di abaikan dan pandailah jaga diri dan nama keluarga. Anak Sis, Md Ridzuan (gambar kedua, berdiri paling kiri) dia pemain Bass dalam band ni. Memang sebelum ni, dia memang dah tunjuk bakatnya, tak tau pulak rezeki dia, masuk sambung belajar di PMJ boleh plak join band dan terus ada kumpulan muzik ni. Thaniahlah buat anak-anak semua. Moga terus maju berjaya dan di kenali ramai! Hebat!..


12 comments:

  1. Tak sangka kawan dengan mak artis..jadi adik beradik tiri katak pulak tu..hahahahha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah. hehe. apapun kita doakan yg terbaik untuk mereka dan semoga dipermudahkan segala urusan. aamiin ^_^

    ReplyDelete
  3. wow... kawanku Mak Artissss!! Ku tumpang bangga tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha adeii lawakk tau Kak @Seri hahahaha

      Delete
  4. Tahniah buat anak sis lin

    Husniey follow sini
    #1576

    ReplyDelete
  5. Hebatnya anak sis lin! Tak sangka kan tiba² jadi artis. Alhamdulillah rezeki anak. Semoga terus sukses.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bakat anugerah Allah gitu.. TQ @Cxopportunities :)

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.