JOHOR : KARNIVAL JOHOR JAYA 2019

JOHOR : KARNIVAL JOHOR JAYA 2019 

Warga Johor dan kawasan² yang sewaktu dengannya . 
Jom memeriahkan 'KARNIVAL JOHOR JAYA 2019' ..


Cabutan bertuah sepanjang karnival berlangsung..


Antara hadiahnya :
Motor, tiket masuk ke Legoland Malaysia, tiket masuk ke Angry Birds Activity Park, tiket masuk ke Hello Kitty, tiket masuk ke Desaru Adventure Waterpark, tiket penerbangan dan tiket feri.


Juga Persembahan artis antaranya Annabelle Chua..


Tarikh : 21 Januari - 3 Februari 2019
Jam : 4petang - 10 malam


Perasmian : 25 Januari 2019
Jam : 8.00 malam oleh DYMM Sultan Johor
Venue : Jalan Dedap 14, Taman Johor Jaya


Landmark : Arked Johor Jaya, Bus station Johor Jaya


Contact Number (Event Organizer) : 01127551688



Info lanjut : 

Facebook Page : Karnival Johor Jaya







P/S: Lama Sis tak pergi karnival-karnival macam ni..yang ni sebab dekat, dan juga mesti meriah sebab bersekali dengan tahun baru cina..jommm kita! 


12 comments:

  1. wahhh bestnyaaa.. kita pergi nanti nakk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kita plan okay, jom pergi @Farah ...buat liputan hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Apalagi, ayuh kitaaa @Sunah ..kepoh kepoci hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Jommm @Aisya..nanti boleh piknik kat sana hahahaha

      Delete
  4. Replies
    1. Engko ajoomm aje ek @Farahain..tapi memang nak jon pun hahahahah

      Delete
  5. menarik ni.. mana tau menang tiket tu kan.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Dilah, mana tau hanya kita aje pengunjungnya hahahahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.