WORDLESS WEDNESDAY - #10YEARSCHALLENGE

#WordlessWednesday



2009 VS 2019








P/S: Nah! Nak juga ko kan, sila hadam hahahaha. Sis nak join tapi maaflah dulu-dulu Sis belum berhijab sepenuhnya, jadi tak payah nak join sangat ye. Sis buat juga bagi kat Suami, terus Suami kata 'kurusnya' hahahaha (nyesal Sis tunjuk). Seronok betul tengok kawan-kawan punya gambar, memacam gaya dan rupa bentuk berubah hahahaha. Tu baru 10 tahun dulu, kalau 10 tahun akan datang? Rasa-rasanya macam manalah ye. Yang tak berubah langsung tu, perghh salute betullah, maintain je ko. Kalau dah kata viral, layankan ajerr hahahaha. Sis mampu like dan komen jer. 


WORDLESS WEDNESDAY - #10YEARSCHALLENGE WORDLESS WEDNESDAY - #10YEARSCHALLENGE Reviewed by Sis Lin on Wednesday, January 16, 2019 Rating: 5

16 comments:

  1. Hahaha ko nak ako buat post dulu dan skrg?
    hahahah konpom kita nangis sesame nanti ni hahaha...
    Pengsan tengok gambar sendiri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii takpayah le buat, jangan kata ko je menangis, aku terus sendu-sendu meratap gambar ko kang @Retna hahaha

      Delete
  2. Hahahhaa lucu lah pula xD skg viral da kat fb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Carly hahahaha ..awak ada buat tak?

      Delete
  3. hahaha. tkpe, mek mengerti dah tuuu. Jemput baca mek punya juga.

    http://www.mekyunie.com/2019/01/10yearschallenge-so-much-had-been.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha dah baca dah komen dah Mek @Ayunie hahaha

      Delete
  4. Assalamualaikum lin...hahaha semua leh join ke ni lin..terbaik la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama @Maszull, boleh lagi tu Maa, join le cubalah buat throwbacknya hahahaha

      Delete
  5. kita pun sama macam gambar tu sis. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa @Farah, ko dulu kurus lagi dari sekarang ke ?

      Delete
  6. post karang kena kutuk pulak, kang ek sis.. biasalah, haters ramai. mujur 10 thn lps kita dah bertudung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Kak @Seri, takpelah simpan buat kenangan peribadi hehehe..

      Delete
  7. puas dok korek gambar 2009, huh kurus kering mcm papan, sekarang? dah bertambah 10kg pun orang kata kurus kering lagi, gemuk tu berapa kg pulak? hrmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha weii engko kata ko gemuk @Cha? Sis tengok kurus kering je ko Cha oiii..tang mana yang gemuknyaaa

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.