LIRIK LAGU RUMAH SINGGAH - FABIO ASHER

LIRIK LAGU RUMAH SINGGAH - FABIO ASHER | TADI masa balik beraya dari Bukit Indah, hujan kemain lebat turun, so jalan pun mula laa slow.. dalam pada slow dan kehujanan, tetiba radio putar satu lagu ni, mendayu dan syahdu... 'Rumah Singgah' tajuk lagunya.. First time Sis dengar.. tapi suka akan melodinya.. terus balik tadi buka dan nak tengok muzik videonya..

Composser : Trakast, Fabio Asher
Music & Arrangement : Yafi Aria

Lirik Lagu Rumah Singgah - Fabio Asher

Lirik Lagu Rumah Singgah - Fabio Asher

Saat hatimu terluka
Akulah yang menemanimu
Membasuh air matamu

Namun, mengapa ketika
Hatimu t'lah tersenyum lagi
Aku yang kau lupa?

Tak sadarkah selama ini
Ku juga s'lalu menginginkanmu?

Mengapa sulit
Untuk ku bisa miliki hatimu?
Bahkan s'lama ini
Hadirku tak berharga untukmu

Yang terjadi kini
Ku hanya rumah persinggahanmu di saat kau terluka
Dan di saat semuanya reda
Kau menghilang begitu saja

Jika memang ini tak ada harapan
Mengapa aku yang harus jadi tujuan?
Saat hatimu terluka, aku yang jadi obatnya
Tanpa pernah kauhargai cinta dan kasih yang setulus ini

Mengapa sulit

Mengapa sulit
Untuk ku bisa miliki hatimu?
Bahkan s'lama ini
Hadirku tak berharga untukmu, ho-ho-ho

Yang terjadi kini
Ku hanya rumah persinggahanmu di saat kau terluka
Dan di saat semuanya reda
Kau menghilang begitu saja

Dan di saat semuanya reda
Kau menghilang begitu saja



P/S: Alhamdulilah, kotak komen dah okay seperti biasa... dah bolehlah korang komen-komen yaa hehehehe.. 

4 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Sis, nyanyi sikit lah. Nak dengar suara merdu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takut kang banjir kilat pulak Putrajaya hahahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Sama Saya Wak, semalam time redah hujan dalam jem dengar lagu ni...

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment