WORDLESS WEDNESDAY - HARUMANIS PERLIS

WORDLESS WEDNESDAY - HARUMANIS PERLIS | MEMANG haru kalau dapat Harumanis ni weiii.. bau dia semerbak wangi dan rasa dia perghhh memang makan tak nak kongsi dengan orang hahahaha.. alhamdulilah tahun ni rezeki dapat makan harumanis ni. Kiriman dari sahabat Suami Sis. 

Yang bestnya, boleh di katakan hampir ke semua buah harumanis ni, Sis makan sengsorang hahahaha.. time Sis kupas, Suami hanya makan beberapa 'jamah' jer.. anak bujang pulak dia memang tak suka buah pelam, so nampak tak, rezeki Emaknya laa makan semua sekali sengsorang lalalala.. puas dapat makan huah Harumas Perlis kali ni, alhamdulilah.. 

Harumanis Perlis

Harumanis Perlis


P/S: Cuaca sejuk dari awal Subuh... apalagi kena serangan 'simpul biawak' laa aku pagi tadi 😫

12 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Kat rumah ni pulak pantang ada mangga manis, memang berebut2 semua nak makan. Sebelum balik raya Jun ada order harumanis ni sekotak, 2-3 hari je dah licin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sama laaa sini, tapi Sis jerr yang menyukainya Karni...

      Delete
  2. puas makan baru2 ni...dapat 2 kotak..family adik ipar kirim...merasa la adik beradik lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghh dua kotak tuu.. ni sekotak pun rasa puas betul...

      Delete
  3. Aaa.. terliurrr.. harummm sampai siniii.. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try laa Non, walau harga mahal, tapi sangat puashati...

      Delete
  4. Kata oranh ini buahan kayangan... betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga dia kayangan Uncle, mahal betul... tapi sekali makan puashati...

      Delete
  5. Buah yang dah masuh group harga durian ni Lin...
    Sedapnya kalau dapat yang betul-betul masak lembut berjus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeee MamaCella, sekali dah cuba sebiji, memang nak lagi dan lagi hehehe

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment