SENYUMAN SINAR BERKILAU DALAM HANYA 14 HARI DENGAN UBAT GIGI BAHARU FRESH & WHITE VOLCANIC WHITENING

Sis Lin
1
SENYUMAN SINAR BERKILAU DALAM HANYA 14 HARI DENGAN UBAT GIGI BAHARU FRESH & WHITE VOLCANIC WHITENING | Gigi yang putih dan berkilau bersama senyuman yang bersinar merupakan trend penjagaan oral terbesar sejak lebih sedekad lalu, dipengaruhi oleh persekitaran media sosial yang bersifat visual. 

Semasa menghadiri mesyuarat mesyuarat maya, adakah korang lebih memberi perhatian dan tertarik kepada individu yang mempunyai senyuman yang berseri? Adakah senyuman korang sendiri bersedia untuk dizumkan di hadapan kamera ketika menggunakan Teams?

Cuba ini: Senyum dengan lebar, ambil swafoto (selfie) dan kemudian zoom untuk melihat keadaan gigi korang dengan lebih dekat. Jika terdapat kesan kotoran atau perubahan warna pada gigi korang, Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening boleh membantu korangmendapatkan gigi yang lebih putih dan senyuman yang lebih berseri dalam hanya 14 hari. Selain itu, ia juga dapat membantu untuk mencegah pembentukan kesan kotoran pada gigi.   

Senyuman Sinar Berkilau Dalam Hanya 14 Hari dengan  Ubat Gigi Baharu Fresh & White Volcanic Whitening

Fresh & White adalah jenama LION Japan, syarikat penjagaan oral No. 1 di Jepun yang disokong oleh pengalaman selama 130 tahun dalam bidang pembangunan dan inovasi penjagaan oral. Ikon beruang kutub Fresh & White adalah produk kegemaran yang mudah didapati di bilik mandi kebanyakan rakyat Malaysia. Ia digemari kerana memberikan rasa pudina yang menyegarkan dan kuasa nafas segar yang berpanjangan.

Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening telah dirumus khas dengan memberi perhatian terhadap gaya hidup digital hari ini yang telah menyebabkan kita lebih peka terhadap penampilan dan senyuman.

Adakah korang tahu, apakah yang menyebabkan kesan kotoran pada gigi? Lebih utama, sebagai rakyat negara yang mencintai makanan, adakah korang ingin melepaskan makanan dan minuman ini?

Kopi, teh tarik, teh boba, jus buah-buahan dan minuman berkarbonat yang memberikan kegembiraan kepada kita dan sering dinikmati pada acara-acara sosial adalah antara punca utama kesan kotoran pada gigi. Selain itu, makanan berwarna dan kaya dengan rasa seperti kari, kicap, sos berasaskan tomato, cuka, limau, ubi bit dan gula-gula berwarna juga menyumbang kepada kesan kotoran pada gigi. 

Korang boleh cuba elakkan dari mengambil makanan dan minuman ini, atau hanya tukar ubat gigi korang kepada Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening untuk memastikan gigi korang lebih putih bersama senyuman yakin yang bersinar dan berkilau.
Senyuman Sinar Berkilau Dalam Hanya 14 Hari dengan  Ubat Gigi Baharu Fresh & White Volcanic Whitening
Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening ini dirumus dengan mineral gunung berapi Jepun dan ejen pemutih berteknologi terkini untuk memutihkan gigi secara efektif, pada masa yang sama lembut pada enamel gigi, membolehkan anda mendapatkan senyuman yang lebih berseri sepanjang masa.

Mudah untuk digunakan, jimat dan tanpa sebarang kesan sampingan, jadikan Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening sebahagian daripada rutin penjagaan diri korang.

Sertai #FreshNWhite2WeeksChallenge. 
Berus gigi korang selama dua minit, dua kali sehari dengan menggunakan Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening sebagai sebahagian daripada amalan penjagaan oral yang baik bagi mencapai hasil yang terbaik. Korang dapat melihat senyuman yang lebih bersinar dan yakin hanya dalam dua minggu.  

Penyingkiran kesan kotoran menggunakan Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening adalah dua kali ganda lebih berkesan berbanding ubat gigi biasa, terbukti menerusi ujian makmal yang dijalankan di Jepun.

Senyuman Sinar Berkilau Dalam Hanya 14 Hari dengan  Ubat Gigi Baharu Fresh & White Volcanic Whitening

Ujian makmal melibatkan gigi digosok selama dua minit sebanyak dua kali sehari pada enamel gigi artifisial yang terdiri daripada bahan yang menyerupai gigi manusia. Satu set ujian dijalankan menggunakan Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening dan satu lagi set menggunakan ubat gigi biasa. Keputusan ujian mendapati Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening berkesan menyingkirkan pembentukan kotoran degil pada enamel gigi artifisial.

Manfaat Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening melangkaui penyingkiran kesan kotoran pada gigi. Ia juga mempunyai teknologi Perisai Anti-Gula yang diperkukuhkan dengan dua kali ganda kandungan dwi fluorida, seterusnya mengukuhkan pertahanan enamel gigi terhadap tindakan asid gula yang dihasilkan oleh bakteria. 

Di samping itu, ia turut meningkatkan pembentukan semula mineral bagi enamel gigi yang lebih kuat. Dengan Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening, anda boleh memiliki senyuman sinar berkilau dengan gigi yang lebih kuat tanpa kaviti!.

Senyuman Sinar Berkilau Dalam Hanya 14 Hari dengan  Ubat Gigi Baharu Fresh & White Volcanic Whitening

Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening menyempurnakan senyuman sinar berkilau anda dengan rasa kesegaran pudina. Kesegaran pudina yang manis dan sempurna ini menjadikan mulut dan nafas rasa lebih bersih dan segar, memberikan anda keyakinan walaupun ketika memakai pelitup muka!

Nikmati solusi pemutih gigi ini di rumah pada harga berpatutan untuk gigi yang lebih putih, tiada kesan kotoran, lebih kuat, tanpa kaviti serta senyuman yang sinar berkilau bagi seisi keluarga.

Ubat Gigi Fresh & White Volcanic Whitening dihasilkan di bawah standard keselamatan dan kualiti terbaik. Kesemua rangkaian produk Fresh & White telah menerima pengiktirafan Halal. 

Tiub ubat gigi 140g dijual pada harga RM6.10, sementara pek berkembar (2x140g) boleh didapati pada harga RM10.50. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari laman sesawang http://freshandwhite.com.my .

Penafian produk
Hasil sebenar penggunaan bergantung pada perubahan keadaan penggunaan. Sesetengah kotoran mungkin boleh disingkirkan tetapi kunjungan ke doktor gigi adalah penting.


P/S: Di rumah ni ada dua jenis ubat Gigi, satu Colgate, dan satu lagi Fresh & White ni.. entah, asal belanja jer, mesti amik dua jenis ni hahahaha.. 

Post a Comment

1Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !