SETELAH SEKIAN LAMA TAK JEJAK PANGGUNG WAYANG

SETELAH SEKIAN LAMA TAK JEJAK PANGGUNG WAYANG | PUNYALAH lama tak jejak panggung wayang, dari sebelum PKP sampai laa pada hari kejadian baru-baru ni, atas ajakan anak bujang, makanya dapat jugalah masuk panggung wayang tengok cite Ghostbuster hahahaha.. 

Kalau ikutkan paranoid Sis, jangan kata panggung wayang, sekarang nak masuk Mall pun rasa was-was oiii.. lantaklah korang nak cakap apa. Kalau ada pergi pun, tu dah bosan sangatlah tu.. kalau tidak, lebih rela duduk rumah, duduk depan laptop dan update blog jer. 

Di sebabkan setelah sekian lama tak jejak panggung wayang, anak bujang dan anak sedara kemain memujuk Ayyomnya masuk sekali. Mulanya Sis kata, suruh je anak bujang Sis bawa anak-anak sedara tu masuk panggung, tapi eehhh adik Sis pun sekali kemain excited nak masuk juga, makanya Sis ko layankan juga laaa hahahaha.. 

Setelah Sekian Lama Tak Jejak Panggung Wayang

Dan orang yang paling bahagia bila Ayyom kata OKAY, haaa ni laa budaknya, kami family panggil dia Ude.. anak adik Sis. Uii dia punya excited tu bila dah beli tiket macam dapat duit sejuta hahahaha..padahal bukan senang nak amik gambar dia tu hehehehe.. 

Sis masuk panggung GSC di Midvalley SOGO ni. Dan ini adalah pertama kalinya Sis masuk panggung wayang sini. BIasa kalau pi jemputan media tu panggung wayang di Jusco Tebrau, so ini adalah yang pertama Sis masuk panggung wayang GSC di Midvalley ni.  

Nak tengok Spiderman belum mula tayangan, so bila scroll tengok filem apa yang tengah tayang, so kami tengoklah Ghostbuster, lagipun timing dia je kena pada masa tu. Dan kami amik Hall 1, panggung iMax dan amik seat couple. Pembelian pun guna mesin ajer, sonang.. 

Setelah Sekian Lama Tak Jejak Panggung Wayang

Korang tengok... hahahaha ini panggung ana yang punyaaaa... serius ko, takde orang, hanya kami jerr yang tengok citenya petang tu hahahaha.. adoiii... so lebih selamat dan lebih tenang gituu.. tapi sebab SOP, kami tetap patuh dan duduk di tempat yang di sediakan. 

Crew dia pun sesekali masuk tengok, keadaan tetap sama macam biasa, duduk dan tonton.. habis cite, keluar pintu keluar, then ternampak Crew dia membersihkan tempat duduk kami setelah kami semua bangun.. 

Tapi harga tiket tetap sama ler.. takde diskaun apa pun, kecuali kalau ko member laaa.. Total beli tiket aje siap dengan minuman dan popcorn, habis RM183.60 gak.. phewwww... ko ngase? Makan 4Fingers kenyang hahahahaha.. 

Setelah Sekian Lama Tak Jejak Panggung Wayang

Harga di bayar tak kisah pun, janji kegembiraan dan masa yang Sis luangkan bersama anak, adik dan juga anak sedara, itu yang paling berharga dan termahal sekali. Allah dah beri peluang untuk Sis bersama mereka, so bersyukur sangat... 

Best ke idok filem Ghostbuster tu? Hurmmmmm okaylah, sikit slow jalan ceritanya tapi jika korang memang follow dari dulu cite Ghostbuster ni, dan korang sejenis yang suka Sains. korang pasti suka akan ceritanya.. untuk Sis so far okay je, anak bujang yang kata 'Bosan' hahahahaha.. 

Esoknya anak bujang Sis pi tengok filem Spiderman plak dengan anak sedara Sis tu.. katanya 10 bintang.. wowww amazing hahahahaha.. nanti nak tengoklah... ada yang nak teman tak? ... 


P/S: Harini ada orang nak belanja makan, nak pujuk kita letewww hehehehe ❤

2 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Ok. Nak tengok Ghostbusters dan Spiderman sekali harung la hehehe

    ReplyDelete
  2. Dah tengok.... ha ah buhsan sikit tapi comels hantu marshamallow tuuuu.. Hahahaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment