Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - PULUT KUNING RENDANG AYAM


WORDLESS WEDNESDAY - PULUT KUNING RENDANG AYAM | Alahaiii sekali tengok lagi sekali, kemain sedap terliur pulak.. Alhamdulilah mulanya memang Sis sendiri secara jujurnya teringin sangat nak makan Pulut Kuning, tapi tulah orang kata rezeki, tak dapat masak sendiri, tapi dapat pulak rezeki makan dari pemberian orang lain..

Terima kasihlah pada GBW Hotel yang telah memberi dan menaja kami sewaktu event JDT Blogger #WeGetTogether dengan pemberian Pulut Kuning beserta dengan Rendang Ayam yang sangat mabeless..serius sedap..

Last event tu, Sis sendiri yang bawa balik baki Pulut Kuning dan Rendang Ayam tu, dan esoknya Sis sambung makan buat sarapan... sedapnya rendang ayam tu memang tak boleh move on. Ianya di masak dari dapur D'Mezzanine Restaurant GBW Hotel sendiri mengikut kata PRnya.

Alhamdulilah, terima kasih sekali lagi..




P/S: Berkat majlis kami semua dengan adanya Pulut Kuning sebagai penyeri majlis..alhamdulilah.. 

20 comments:

  1. terliurnyaaaaa tgk pulut kuning

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..sedap sangat kan nengok, masa menaip pun kecur di buatnya...

      Delete
  2. Tak sempat rasa nak kejar masa. Huwaa.. Nasib baik sempat jamah kek. Jadi lahh. Memang puas hati lah semua menu di gbw hotel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo Ena tak rasa ke? Uishhhh rugi hahahaha...sedap snagat Ena, makan pulut gan rendang ayamnya ..

      Delete
  3. waduh sedapnya kak pulut kuning dapat lak regu rendang memang lah makan bertambah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, tekak teringin tertunai sudah hehehehe...

      Delete
  4. Sedapnya.Lebih nikmat bila sesekali makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan PC... sesekali boleh laa...kalau selalu, tak kowser nak layan tekak..

      Delete
  5. memang sedap pulut kuning dengan rendang ayam ni...teringat2 pulak ha pepagi masa perut lapar ni..ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha lapar manjang ek ko lalalalalala

      Delete
  6. pulut kuning memang faveret ammi dan anak no. 2 ammi. masa makan lupa pasal angin segala...pas makan selamat bersendawa, kentut bagai ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama Sis jugaa... pantang nampak dan ternampak orang jual, memanglah Sis akan beli... dulu yee Emak selalu buat... sekarang beli aje dah siap..

      Delete
  7. dah penuh sangat hari tu, sempat jamah pulut kuning je.Kalau tak dah membaham semua dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lerr, nasib baik aku bawa balik, kalau tak kompom terkenang-kenang..

      Delete
  8. Replies
    1. Yeee sedap Faizzah, Sis sampai wahtsapp PR dia tanya, rendang tu dari dapur GBW ke hehehe

      Delete
  9. Replies
    1. Yaa Wak, syukur, dapat tajaan dengan sekali rezeki bawa balik makan kat rumah sekali...hehehehe

      Delete
  10. lamanya tak makan pulut kuning.. sedap betul nampaknya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap, makan pula dengan rendang ayam, mabelessss

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.