Header Ads


MAAF, SIBUK SANGAT SAMPAI TAK SEMPAT NAK UPDATE BLOG!


MAAF, SIBUK SANGAT SAMPAI TAK SEMPAT NAK UPDATE BLOG! | MasyaAllah..bila ada yang sampai menegur 'Sis takde update blog ke?', rasa macam ermmm terharu dan seolah bersalah pulak, sebab ada rupanya ada ye yang menunggu blogposting terbaru di blog Sis ni..

Yaa maaf laa sesangat, dari lepas majlis bertunang anak, membawa ke sibuknya menguruskan event #WeGetTogether JDTB2020 tu, terus laa membawa ke harini ketika menaip posting ni, Sis sangat bizi dengan bermacam hal dan buat hal hehehe..

Macam hal tu sebab banyak benda nak urus selagi event tu tak selesai Sabtu lepas, ke sana ke sini mencari dan membeli barang untuk event tu dan akhirnya alhamdulilah, semuanya berjalan lancar seperti di rancang. Yang penting semua enjoy the moments!!

Bahagia rasa Sis bila dapat membahagiakan semua orang dengan hadiah cabutan bertuah yang mereka dapat. Awesome giler!!..tahniah laaa buat semua pemenang..


Nak puaskan hati semua orang bukan senang, tapi Sis percaya, event yang pertama Sis buat ni atas kerjasama semua ahli JDT Blogger, pasti semuanya puashati dengan yang telah di berlaku. Tapi kalau tak puashati, sila PM tepi, teguran kekurangan tu biasalah kann, pertama kali buat.

Next time, kita boleh buat lagi gempak dan hadiah tajaan lagi hebat-hebat.. yang penting event pertama kami JDT Blogger berjaya dan meninggalkan kesan paling manis buat semua orang.

Cerita event #WeGetTogether JDTB2020 ni nanti Sis update kemudian yaa..banyak gambar dan aksi menarik yang nak Sis kongsikan..sampai ada tumbuh ketumbuhan lagi ko hahahahaaa


Dan keduanya Sis ko buat hal le pulak hahahaha...ala buat hal dengan Suami je ni. Dah bila Suami pelawa ajak ke Paka,Trengganu kan, so kita jangan lepaskan peluang sebelum ada yang amik kesempatan huahuahuahua... kebetulan Sis pun free, takde hal, cuma food review esok je terpaksa tukar date, tapi semua dah settle.

Cumanya waktu Sis pergi ni, anak plak tak sihat, demam, tapi dah besar panjangkan, pepandai lee..semalam pun anak dah pi klinik check amik darah semua, harap semuanya baik-baik aja laaa tu.. Mak Sis pun tak berapa sihat juga kata adik, so dalam perjalanan sambil drive, kepala otak ni macam-macam le fikirnya...ermmm ...

Itu sebab laaa Sis ko bizi tak mengupdate blog, now dah free cuma berada di luar kawasan aje, nasib baik ingat bawa laptop, so takdelah buhsan menunggu dalam bilik. Lagipun Sis banyak kerja job nak selesaikan, memang tak dapat le nak pusing-pusing paka ni.. kita kasi settle satu-satu yaa.. dun wori, biar lambat janji buat..

Dan terima kasih kepada pengunjung setia Aku Sis Lin, walaupun takde update blog, pageviews still maintain juga macam biasa, alhamdulilah..

Lepas ni, Sis update sampai lebam yaa.. hehehehe..
Okay dah dulu, nak sarapan, entah apa laa yang Suami beli tadi tu..

Nanti kang sambung yaa..


P/S: Malam kang apalagi, dinner nasi goreng sotong laaaa.. lalalalalala

21 comments:

  1. Mak aiii sis sibuk benor ni gayanya. Tak pe sis slow slow kayuh. Nanti tak sibuk updated la lagi ..

    ReplyDelete
  2. hahahah tak abis2 nasi goreng sotong seketul dia...ko jangan eh letak gambar ketumbuhan tu!

    ReplyDelete
  3. Bagusnya ada yang rajin buat event utk bloggers macam ni.... apa kata dtg KL buat lak haha boleh join..

    ReplyDelete
  4. Udang gebu seko atas nasi goreng macam selalu Sis..tak pun sotong gebu..perhhhhh.

    ReplyDelete
  5. sibuk kalah perdana menteri nih.. Siap kena usung laptop tu..

    ReplyDelete
  6. Waaa... bestnya gathering blogger bangsa JDT... respect sis!! mengeratkan ukhwah sesama blogger

    ReplyDelete
  7. Wow.....byk event sis. It is ok. Kami x marah sis lambat update blog. We understand you dear. Take your time.

    ReplyDelete
  8. meriah giler. Seronok tengok ukhwah silaturrahim macam ni. Dr alam maya ke dunia realiti. terbaik

    ReplyDelete
  9. Bila jadi event manajerrrr memang sibuk benar. Begitulah, sebab nak yan terbaik. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Hehehe.

    ReplyDelete
  10. wahhhh power la blogger johor siap ada gathering event lagi untuk rapatkan ukhuwah! Terbaik lah kak lin

    ReplyDelete
  11. amboi tajuk entri dah suspen nak baca..seronok bila gathering ramai2 macam ni. dah la lama tak jumpa kan

    ReplyDelete
  12. Caption tak menahan ingat membawang tadi. Hahaha.. Alhamdulillah event berjaya dilaksanakan. Berbaloi datang dari jauh. Tahniah sis. U deserve it

    ReplyDelete
  13. Dia punya sibuk macam pm kak lin ni. Hihihi..
    Seronok nya ada group jdt. Mesti ramai join kan. Sy pun dduk JDT jgk.

    ReplyDelete
  14. Takpe rehat sekejap. Kadg dh penat memng kene rehat. Baru marathon update.. Hehehe.. Kalau bdn penat, kita push nanti kang sakit dh susah

    ReplyDelete
  15. Bz bz pun tetap cargas. Blogging dah sebati dgn hidup lin.. mmg xleh tinggallah kan hehe

    ReplyDelete
  16. ni sampai kalah DG sibukkan dengan cobid tu. hihi. semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  17. walau sibuk masih terselit masa untuk blog walaupun jarang-jarang update. Dah namanya hobi, busy-busy pun pasti akan ada waktu untuknya. btw, bestlah group JDT tu....

    ReplyDelete
  18. syoknya ada even untuk blogger jdt yea.. patutlah sebuk dan xde masa nak update blog yea.. tapi dont worry .. blog tak ber update income jalan masyukkk macam biasa.. heee

    ReplyDelete
  19. Haaa..org kuat JDTlah katakan mmg sibuklah tu, bagus aktif selalu pasti berjaya

    ReplyDelete
  20. Presiden, haruslah always busy! Gituhhhh, hehehehe..Moga dipermudahkan urusannnn

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.