WORDLESS WEDNESDAY - BIHUN SUP UTARA

WORDLESS WEDNESDAY - BIHUN SUP UTARA | TAK payah nak pi Utara sana, kalau nak makan Bihun Sup Utara, cari aja di Pasar Malam Seri Alam, memang sedap dan betul-betul menyelerakan. Sis memang kalau nak makan, ke sini aja mencari. 

Ada banyak pilihan isi sup, ada babat, daging, lidah, perut, tulang, gearbox dan macam-macam laa. Kalau pergi dengan Suami, dia boleh termenung tengok periuk besar tu dan fikir lama, nak pilih yang mana hahahaha.. pilihan Sis yang original aja, smabal merah RM6. 

Mee Sup Utara


P/S: Mood nak duduk ngadap laptop masih ke-laut.. update guna handphone je ni huhuhu … 

14 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. murah jugak tu harganya kak, boh babat dengan perut tu sedapnya heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa ori rm6, tambah itu ini jadi harga lain..

      Delete
  2. kalau tambah lidah la pipi la daging la..harga pun up

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyooo harga jadi lain lerr kalau menambah hahahaha

      Delete
  3. Rasanya banyak cawangan dia ni. Kita suka yg brand OK.. bihun sup utara pun ada brand ko.. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kakk, so far yang brand ni laa sedap yang dekat dengan rumah..

      Delete
  4. dah tghr baca post ni lapar pulak hehe

    ReplyDelete
  5. kalau kena sup yg sedap, memang layan la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah sedap sup dia ni, kalau makan memang licinnn..

      Delete
  6. Baca malam2 lapo la pulak kak. Aduhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakat-pakat datang baca semua lapar hahahaha

      Delete
  7. sedapnya..lama tak pekena bihun sup. kena carilah ptg nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, sekali sekala memang layann, jangan selalu, nanti jemuu heheheh

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment