LIRIK LAGU PAYUNG - ZIZAN RAZAK & ELIZABETH TAN

LIRIK LAGU PAYUNG - ZIZAN RAZAK & ELIZABETH TAN | JANGAN cakap Sis tak payung haaaaa, hehehe, sekali dengar pagi tadi, eehhh tersampuk pulak, lagi pulak lirik atas tu haa, satu dua tiga lekuk, semua aku ketuk hahahaha.. dengan kucing Sis pun tercenggang kena ketuk hahahaha...

Nampak juga Zizan dan Elizabeth ni stay datang Thistle Hotel Johor, maybe untuk promosi Filem  Abang Long Fadil 3 tu dan muzik video ni kutt. Cuma masa Sis mula dengar lagu ni, Sis cakap, 'eh Zizan boleh nyanyi lagi ek?' Hahahahaha, rupee ooo okay laa suara dia not bad, maintain.. all the best yaa.. 

Lagu : John Jeeves, Firdaus Rahmat, Omar K
Lirik : John Jeeves, Firdaus Rahmat, Omar K, Ariz   

Lirik Lagu Payung - Zizan Razak & Elizabeth Tan

Lirik Lagu Payung - Zizan Razak & Elizabeth Tan

Satu dua tiga lekuk
Semua aku ketuk
Karang kena letup, kan payah
Satu dua tiga lekuk
Takkan lepas cangkuk
Karang kena cekup, kan susah

Langgar sini langgar sana
Kerja sikit lebih masa,
Banyak benda kena payung
Nak dapat sagu, pecah ruyung

Benda boleh perang, jangan runding
You got beef? Aku ada serunding
Tembak dulu, soal kemudian
Nak lulus, tapi takut ujian

Abah kau! Suka-suka nak langgar
Kira langkah jangan sampai salah anggar
Sebut namaku bergegar satu bandar
Jangan sampai kau hilang tiada tanda
Banyak mulut busuk sudah aku payung
Tapi kacang memang mudah lupa kulit
Macam tikus lari dari kolong
Hilang pedoman bila diulit duit

Buat baik, pada-pada
Buat jahat, tunggulah

Jangan cakap aku tak payung
Jangan cakap aku tak payung

N​akkan bulan dan matahari
Yang hadir hanya si api-api
Siapa sangka, sudah begini
Andai tak turutkan rasa hati

Si kaki licik, yang bergeliga
Buaya pun mampu diperdaya
Putih dah bersalin merah roho
Putik dah menjadi bunga loco

Ay ay mana posse?
Mana apit kanan? Mana apit kiri?
Kata kita brother-brother sampai mati
Biar aku sorang-sorang kamikaze

Hempas pulas ku melangkah ke kiri
Jadi jangan kau bilang sama
mama papa
(Pandai buat pandai cuci)
Jika kau tak mahu jatuh, boleh saja kau berteduh dengan ku
(Jaga-jaga dengan uji, setan dulu pernah suci)



P/S: Petang-petang tiba emosi ak stabil.. bukan lapar tapi entah laaaa... astaghfiruallah...

2 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. abg long fadil ada sambungan lagi yer, layan juga citer ni sebab ada zizan, hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa ada, tengah di tayang si pawagam sekarang hehehe

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment