WORDLESS WEDNESDAY - SAMBAL GILA

WORDLESS WEDNESDAY - SAMBAL GILA | SIAPA sini dah cuba Sambal Gila dari Betty Kitchen ni? Waduhhhh memang gila laaa oii.. untuk tekak Sis, memang dia gila pedas, semalam Sis makan Sotong Bakar dan cecah colek dengan Sambal Gila ni, meroyan lelangit dan tekak Sis kepedasan.. 

Memang pedas bagi Sis, tekak korang Sis tak tau. Dan ini pertama kalinya Sis cuba beli dalam TikTok shop tu ha.. kebetulan masa bukak Betty tengah live dan dia buat promo dua sambal hanya RM30 FREE pos, apalagi Sis try lerr beli.. uishhh nasib baik tak gila hahahaha.. 

Sambal Gila


P/S: Bercawan Sis minum nak hilangkan pedas oii... sampai minta tolong abang Bomba hahahahahaha

8 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Kalau saya agaknya dah sakit perut pagi ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni masih selamat, takde pulak cirit, tapi memang pedas...

      Delete
  2. Syok gak kalau abam bomba dataran merdeka yang datang kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. siram terus air kasi hilang pedas hahahaha

      Delete
  3. Wak tak berani pedas2
    Takut perut meragam nanti

    ReplyDelete
  4. Gila betul laa makan sambal gila ni. haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment