COOLBLOG MELANCARKAN SIRI SMOOTHIE YOGURT BARU DENGAN KERJASAMA BERSAMA AMAZIN' GRAZE

COOLBLOG MELANCARKAN SIRI SMOOTHIE YOGURT BARU DENGAN KERJASAMA BERSAMA AMAZIN' GRAZE | SEMPENA Pink Oktober, Coolblog melancarkan siri smoothie yogurt baru dengan kerjasama bersama Amazin' Graze, Coolblog bagi menyokong kesedaran kanser payudara bulan Oktober ini. Coolblog memperkenalkan tiga smoothie yogurt segar yang baru iaitu Merry Mango, Blueberry Bliss dan Strawberry Swirl.

Sebagai jenama tempatan yang menumpukan pada kegembiraan kepada pelanggannya, Coolblog juga telah bekerjasama dengan rakan jenama tempatan Amazin' Graze untuk mempromosikan gaya hidup baru yang menaikkan semangat. Peminat Coolblog kini boleh mendapatkan smoothie yogurt dan granola mereka di kedai terpilih di seluruh Malaysia. Gandingan bersama ini akan menjadi snek yang sempurna untuk membuatkan sesiapa sahaja berasa gembira dengan rasa keenakan untuk jalani aktiviti seharian. 

Coolblog Melancarkan Siri Smoothie Yogurt Baru Dengan Kerjasama Bersama Amazin' Graze

Terdiri daripada tiga perisa superfruit, setiap smoothie berasaskan yogurt, less sugar dan rasa topping puri buah-buahan yang sebenar. Smoothie Merry Mango ialah smoothie yogurt mangga berkrim yang dihiasi dengan puri mangga sebenar. 

Blueberry Bliss ialah smoothie yogurt blueberry dekaden yang dihiasi dengan puree blueberry asli untuk rasa yang masam. Dan bagi mereka yang menghargai kepelbagaian, Strawberry Swirl menggabungkan dua perisa buah-buahan dalam bentuk smoothie yogurt strawberi, dihiasi dengan puri mangga sebenar.

Agak-agak korang suka yang mana?

Coolblog Melancarkan Siri Smoothie Yogurt Baru Dengan Kerjasama Bersama Amazin' Graze

NGO berkaitan kanser pertama yang ditubuhkan di Malaysia, Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia (NCSM) adalah peguam bela tertua untuk kawalan kanser di Malaysia, kini berusia 50 tahun dengan moto “Memberi Harapan. Meraikan Kehidupan”. Menawarkan rangkaian luas perkhidmatan kanser, matlamat mereka adalah untuk meminimumkan kanser di Malaysia dengan meningkatkan kesedaran orang ramai tentang pencegahan, saringan dan pengesanan awal kanser melalui pendidikan, meningkatkan akses kepada perkhidmatan kanser dengan menyediakan kemudahan pemeriksaan dan diagnostik yang boleh diakses, lanjutan serta memperkasakan mereka yang terkena kanser untuk

Sebagai rasa keperihatinan Collblog terhadap kempen Pink Oktober, bagi sesiapa yang membeli Strawberry Swirl smoothie, mereka juga akan menyumbang RM1 daripada setiap pembelian perisa ini kepada National Cancer Society Malaysia bagi membantu dalam inisiatif berterusan mereka untuk kesedaran kanser payudara melalui pendidikan, penjagaan dan sokongan bagi mereka yang terjejas oleh kanser payudara .

Coolblog Melancarkan Siri Smoothie Yogurt Baru Dengan Kerjasama Bersama Amazin' Graze

Sis suka Blueberry Bliss ni haa, sedap rasa masam-masam dia tapi nikmatttt di tekak.. 

Siri Cool Amazin’ Yogurt boleh didapati dari 1 Oktober 2022 - 24 November 2022 di semua kedai Coolblog di seluruh Malaysia. Blueberry Bliss hanya RM11.90 dan RM 10.90 untuk Merry Mango serta Strawberry Swirl. So apalagi korang, jom membeli sambil menderma sempena Bulan Pink ini melalui setiap pembelian Strawberry Swirl dan manjakan diri korang dengan siri Cool Amazin' Yogurt.

For more information, please visit: 
Official website: www.coolblog.com.my


P/S: Lama tak minum Coolblog, sekali dapat, macam terkejut anak tekak hahahaha.. 

24 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Membeli sambil menderma untuk mereka kan..bagus juga buat macam ni. Anyway comel je cawan tu..geram pula kita tengok. Dah lama tak minum cool blog ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa beli dan derma, paling mudah nak bersedekah kannn

      Delete
  2. Seger yaa keliatannya tuh. Apalagi aku juga suka Yogurt, karena sehat untuk usus kitaa hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Jeje, segar bangatt, Sis suka berries tu...

      Delete
  3. wow okay esok nak serbulah haha lama tak minum coolblog. last minum promo yang coffee tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah serbu selagi masih ada promonya tuu hehehehe

      Delete
  4. Awww comelnya botol tu. Hahaha kiut ya amat. Kolabrasi makanan kesihatan macam ni sepatutnya diteruskan sampai bebila. Senang i nak beli. Sebab dah pakej, harga lebih berpatutan. Kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cawan dia memang bentul love Ruby, simpan buat koleksi hahahaha

      Delete
  5. Tak pernah cuba lagi, nanti kalau jumpa coolblog boleh la try yang berries tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa sila cuba, dalam Grab dan foodpanda pun ado hehehehe

      Delete
  6. Wahhh sedapnya ada baharu dari CoolBlog ni kita tidak pernah cuba lagi tengok bekas comel bentuk love hehehe rasa manis sangat ker....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coolblog memang sedap Maha dari dulu kini dan maybe selamanya, should try okay...

      Delete
  7. Cantiknya cup tu, menarik ! actually I belum pernah try lagi, nanti nak try jugalah. I think the price also reasonable right ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, memang ramai beli nak cup dia tu haaa.. ada love kecik atasnya, lupa nak letak hahahaha

      Delete
  8. Ohh wow... I'm heading to check out this new range when I'm next. At coolblog la....so so yummy looking to enjoy
    Cheers Siennylovesdrawing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes kena cuba yaaa, sedap semuanya.. harga sangat berpatutan...

      Delete
  9. I like their drinks too, will check out this new smoothies when i go out jalan jalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Kelly, you kena cuba perisa baru ni, sedap...

      Delete
  10. Wahhh nice partnership and collaboration kan! Terujanya Nell nak try out this series.. confirm sedap and refreshing to go for this

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, sempena Pinktober ni Nel.. beli sambil menderma..

      Delete
  11. nanti nak beli kat coolblog. want to try the Blueberry Bliss coz we love blueberry a lot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa nanti you try berries, sangat sedap, Sis pun suka..

      Delete
  12. omg i used to drink this back when it was famous about 10 years ago. so happy for their new collab!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Grace, i tetap suka Coolblog hehehehe

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment