SEGMEN 9 JUTA SPECIAL BLOGLIST

SEGMEN 9 JUTA SPECIAL BLOGLIST | Hai korang! Salam hujung minggu. Harini ada post entri baru tak? Kalau ada nanti korang pastelah link korang kat ruangan komen ni ya, nanti Sis blogwalking blog korang dan komen.

Bagi yang belum ada post dan takde idea tu, meh laa join Segmen 9 Juta Special Bloglist blogger Sayidah ni. Sis tengah free ni, ternampak pulak segmen ni, so cuba nasib, join aje lah.
Macam best je kan. 

Terma dan syaratnya pun mudah, senang.
Meh kita tengok ..


Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog, instagram, facebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

- Okay Sis Done semua FOLLOW .

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglist' di blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

- Okay DONE 

3. Jawab satu soalan "Nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar".
First impression means.. bila orang jumpa kita for the FIRST TIME (sebelum kenal kita dengan lebih rapat), apa yang orang tu nampak kat kita? Apa orang tu fikir tentang kita? .

- 3 first impression orang terhadap Sis [Muda, Kelakar, Friendly] . ๐Ÿ˜‹


Okay DONE .
Korang jomlah ..at least ada gak blog tu update kekekekeh ...





P/S: Jom bersiap, malam ni nak pi beraya!! ..

6 comments:

  1. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. hi ๐Ÿ˜ƒ singgah sini dari segmen yang sama

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.