WORDLESS WEDNESDAY - ANAK-ANAK BERCUTI KE PHUKET

WORDLESS WEDNESDAY - ANAK-ANAK BERCUTI KE PHUKET | Tiada lain yang membahagiakan  hati seorang Emak dan Ayah, apabila melihat anak-anaknya gembira.
Alhamdulilah .

Anak-anak pergi bercuti 3 beradik di Phuket 3 hari 2 malam (Isnin - Rabu) dan menginap di Banjara Villa Phuket

Lebih-lebih nanti kita citelah..harini 'wordless wednesday' hehehe
Layankan aje gambar-gambar yang anak kirimkan pada Emak dan Ayahnya ..





Dan harini Rabu anak-anak akan pulang ke Malaysia. Itupun kata mereka taknak balik! 
Sabo je ler.. 

Terima kasih anak Emak,Yana kerna mengembirakan hati mereka đź’ž



P/S: Okay balik Johor banyak nak kena edit draft dan settlekan job ni. Phewww...

14 comments:

  1. Replies
    1. Waaa kemain besar huruf ko @Farahain hahahaha

      Delete
  2. Sis... Share le tips/amalan macamana diorg ni boleh rapat sesame adik beradik. Seronok tengok adik beradik yg ngam like this and hopefully my kids will be like yours too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar..takde tips apa pun Puan @Hazel, anak-anak Sis selalu bergaduh adalah tapi mungkin sebab suka bergaduh tu yang jadi semakin rapat hehehe..kalaus emua ada kat rumah, macam perang!

      Delete
  3. Bestnya! Bagus laa depa mau pi bercuti adik beradik gitu, makin rapat hubungan & kasih sayang adik beradik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr @Mama, anak-anak Sis ni kalau apa-apa haaa suka bertiga tu haaa, dah tak kisah kalau Emaknya di tinggalkan pun huhuhuhu

      Delete
  4. wah...bstnya...rugilah maknya tak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee Emak bulan 9 nanti turn Emak @Rohaida hehehe

      Delete
  5. ajom kita pulakkk...mak2 hakak2 budak...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn jom start menabung @Sunah...hehehehe

      Delete
  6. Replies
    1. Hahahah Emaknya dah plan cuti dengan Ayahnya nanti @Farah hehehe

      Delete
  7. wahhh bestnyaaaa! rasa macam nak join sama. ehh ehh hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kannn @Sayidah...Omaknya pun macam nak pergi tempat yg sama juga ..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.