WORDLESS WEDNESDAY - PAGI RAYA vs PETANG RAYA

WORDLESS WEDNESDAY - PAGI RAYA vs PETANG RAYA

Siapa ada macam ni ? Ada ke ? 

Kalau ada kes berat ni. Ingat-ingat ye, ni baru Syawal 8 oii..







P/S: Hahaha Tak habis-habis Sis ko gelak dek nengok gambar ni. Tak senonoh kan, takde ler sampai macamtu sekali gupenya kan hahahaha. Paling tak pun, tudung je berot kalau dah petang hahahaha..

20 comments:

  1. Replies
    1. Hahahaha kes berat dah ni @Yeaslm hahahah

      Delete
  2. adoiii this cannot brain...cepat jer jadi 9 bulan dah tu sis... ha ha ha...fa biasanya pagi helok jer berbaju kurung...bila tengah hari terus salin uniform...mesti nak pakai t-shirt dan jeans... hu hu hu...tak tau kenapa tah...sedari kecik macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka @Farah, lawak kannn, takde laa sampai cenggitu kan, paling tak pun tudung je berot kannn hahahaha

      Delete
  3. Lamaaaa nyaaa tak singgah...
    Mood mcm nk terjun lombong bila tgk blog hahha... Btw suka font kat sini..selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ingat dah lupa link aku dah @Retna hahaha..
      Nak tukar ke? Meh sini hehehe

      Delete
  4. lol.. ni dah melampau ni ..macam pregnant dah pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha prengant express katanya @Wani hahaha

      Delete
  5. Hehehehe..kalau perempuan buka kancing kain..kalau lelaki buka samping..hehehehe..muka berminyak..badan melekit peluh..tapi setakat ni masih terkawal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha muka melekat melekit bila dah sampai petang, dah macam cuka baunya kan @PC hahahaha

      Delete
  6. Pagi raya pakai girdle, tu yang nampak ramping.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha @Warisan, petang raya cangkuk girdle tercabut hahahaha

      Delete
  7. Hahaha.. melampau sungguh gambar tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn @Sha hahahaha apsal pompuan aje ek jadi mangsa hahahaha

      Delete
  8. hahahahah woiiii jadi bahan WW pulak yeee...bahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...engko ke jadi macam ni @Sunah hahahaha

      Delete
  9. macam sayaa jer dalam gambar ni hahahah
    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ngeri membacanya @Littlexmo hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.