BERKENAN PULAK AKU DENGAN SAMSUNG GALAXY FLIP 4 5G BARU TU

BERKENAN PULAK AKU DENGAN SAMSUNG GALAXY FLIP 4 5G BARU TU | INI kali entah macam mana, tiba-tiba jatuh cinta berkenan pulak Sis dengan Samsung Galaxy Flip 4 5G terbaru tu. Walaupun sebelum ni Sis dah pernah tengok, pegang dan lihat sendiri Galaxy Flip 3, tapi takde pulak rasa hati nak suka, boleh pulak yang terbaru Galaxy Flip 4 ni, berkenan sungguh Sis nengok.

Yaa Sis pengguna ios bertahun-tahun lamanya dan buat masa ni Sis guna iPhone13 Pro Max, tapi Sis pernah guna Samsung Note3 dan juga ViVo, so far semua okay jerr.. guna iPhone tu pun sebab anak-anak semua guna ios, dan spesikasi ios pulak Sis suka, simple dan mudah nak guna (bagi Sis) laa.. kalau bab gambar tu, semua handphone pun okay, janji tau skill dan yang penting, jangan lupa lap lens sebelum amik gambar hohoho.. 

Ya laa, kau pakai handphone memahal, tapi tak reti nak lap, terus snap gambar, gambar semua blurrr... tak guna juga kannnn handphone mahal-mahal, so ingat tu, sebelum amik gambar sila lap lens depan belakang. Leih nak pesan banyak kali hahahaha.. 

Berkenan Pulak Aku Dengan Samsung Galaxy Flip 4 5G Baru Tu

Korang tengok tu, arghhh cunnyaaa laaahaii.. cantik betul color purple dia weyyy.. tu yang buat Sis jatuh cinta melihatnya.. Sis nak ulas bab spesikasi memang tak reti, korang google laa sendiri yaa, cuma jatuh cinta betul dengan color dan rekabentuk dia ni dari Galaxy Flip 3 lagi. 

Mudah kan lipat jadi kecik masuk bag. Lagi satu macam simple jerr.. ishh kenan sungguh laaa haii.. semalam saje duk tunjuk Suami Sis, dia jawab 'Juallah telepon tu (iphone Sis)'.. arghhh tidakkkk.. fikir dua kali juga nak beralih arah ke Samsung, sebab dah lama meninggalkan andorid huhuhu..

Berkenan Pulak Aku Dengan Samsung Galaxy Flip 4 5G Baru Tu

Geramnyaaa nengok hahahahaha.. Adik Sis, Mama Mia pun berkenan juga Galaxy Flip 4 ni haaa.. katanya ini kali hati tertawan melihatnya, pengaruh Korea sangat hahaha.. agak-agak berapalah harganya tu ekkk, mesti mahal juga ni.. kalau sama harga dengan iPhone Sis ni, ermmmmm.. berbaloi ke guna Samsung? opss.. 

Kalau artis Korea, memang ramai guna Galaxy Flip 4 ni haaa.. dalam drama Korea semua Sis nengok mereka dah guna dah. Comel je bila di tangan, lipat masuk bag, alaaa bestnyaaa.. Gambar dia pun Sis nengok video di Youtube, not bad gakk.. terbaru ni siap auto night lagi.. 

Ada pilihan color lain juga, tapi yang memikat mata Sis, tetap purple color tu haa.. ishh nak kena pi kedai Samsung laaa, nak tengok depan-depan, pegang dan try test sendiri, barulah puashati.. sambil tu kita doa-doa laa kot ada yang nak hadiahkan kita kan hahahaha.. 

Bukan tak bersyukur dengan apa yang ada, tapi saje nak reward kepuasan diri sendiri.. tak payah sibuk nak ngata, bukan minta duit laki kau punn kannnn.. 

Sumber gambar : google sana sini. 


P/S: Tu silap-silap, Mama Mia dah pakai dulu nanti hahahahaa... dia pengguna tegar Samsung.. 

10 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Sebab warna pepel je tu kan... sabar la tunggu iPhone pepel keluar pulak sislin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini kali bukan color jerr, tapi macam suka plak Sis, bila di lipat, jadi kecik dan comel buat perempuan pakai masuk bag heheheh..

      Delete
  2. kalau dah berkenan, pinang sajalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah kena tengok dulu poketnya Wak hahahaha

      Delete
  3. Berkenan jugak.. kecil dan simple.

    ReplyDelete
  4. Cantik warna purple tu sis.

    ReplyDelete
  5. cantik la pulak ek...ni aku dah start geram da dengan realme aku ni..ada jugak bertukar lagi ni nanti.. 🙄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikk, aku berkenan gilerr yang versi ni ... Realme ko kenapa pulak? Kan baru lagi...

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment