LIRIK LAGU BABY SAYANG - DATO SRI ALIFF SYUKRI ft BABY SHIMA

LIRIK LAGU BABY SAYANG - DATO SRI ALIFF SYUKRI ft BABY SHIMA | ADUH tipah tertipu tipah tertipu... punyalah propa Dato Aliff ni oii, dia punya gimik nak keluarkan lagu terbaru dia sanggup menangis di laman IG dia sampai nak telan ubat gegat. Konon nak senyap nak tutup nak jual akaun IG dia, tetiberrr ehhhh muncul dengan lagu terbaru dia Baby Sayang..

Banyak betul kontroversi Dato ni, sampaikan melibatkan emosi Bondanya, Isterinya dan anak-anaknya, tapi 'ada aku kesah' kata Dato, janji lagu terjual hahahaha.. hebat betul Dato aliff Syukri ni.. Tapi ini kali aku puji suara dan muzik dangdut lagu ni, sedap di dengar tanpa lihat muzik videonya hahahaha.. 

Lirik Lagu Baby Sayang - Dato Aliff Syukri ft Baby Shima

Lirik Lagu Baby Sayang - Dato Aliff Syukri ft Baby Shima

Dato:  engkau yang aku sayang
Baby: engkau juga yang ku rindu
Dato: engkau yang aku cinta
Baby: engkau juga yang ku puja

Dato: engkau bidadari ku
Baby: engkau lah jantung hatiku
Dato: engkau idaman kalbu ku
Baby: selalu ada dalam mimpi ku

Dato: siang dan malam
Baby: terbayang bayang
Dato: tidur tak lena
Baby: mandi tak basah

Dato & baby: aduh rindu aku, aduh aduh rindu kamu… my love my baby ku

Dato: kita saling sayang
Baby: kita saling sama cinta
Dato: semoga berkekalan
Baby: sehingga ke hujung nyawa

Dato: baby jangan tinggal abang
Baby: baby janji kan setia
Dato: lega hati abang
Baby: usah ragu usah bimbang

Dato & Baby: kau dan aku kini menjadi satu
Aduh rindu,aku,aduh aduh rindu kamu..my love my baby ku

Dato: i, i, i love you
Baby: sungguh aku cinta kamu
Dato: i, i, i miss you
Baby: sungguh aku rindu kamu

Music Bridge

Dato: kalau abang jadi bulan
Baby: baby kan menjadi bintang
Dato: kalau abang jadi kumbang
Baby: baby kan menjadi bunga

Dato: kau paling cantik,kau paling comel, sopan santun mu memikat hati ku

Dato & baby: kau yang ku sayang,kau yang ku cinta
Aduh aku,rindu, aduh aduh rindu kamu..my love my baby ku

Music bridge

Dato: i, i, i love you
Baby: sungguh aku cinta kamu
Dato: i, i, i miss you 
Baby: sungguh aku rindu kamu

Music bridge

Dato: kalau abang jadi bulan
Baby: baby kan menjadi bintang
Dato: kalau abang jadi kumbang
Baby: baby kan menjadi bunga

Dato: kau paling cantik, kau paling comel.. sopan santun mu memikat hati ku

Dato & baby : kau yang ku sayang, kau yang ku cinta
Aduh aku, rindu, aduh aduh rindu kamu..my love my baby ku



P/S: Macam-macam kisah dunia sekarang ni ek, demi sebuah content... 

2 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Pertama kali dengar. Macam-macam kontroversi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa PC, sebelum nak kuar lagu, dia punya gimik kemainnn...

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment