HARI INI HARI JADI EMAK AKU YANG KE 63 TAHUN

HARI INI HARI JADI EMAK AKU YANG KE 63 TAHUN | Happy birthday Emak! 19 Februari 1957, tahun lahir Emak Sis, so harini genap 63 tahun usia Emak Sis, alhamdulilah Sis masih ada lagi Emak, walaupun Sis ni anak yang kurang rapat dengan Emak, tapi dah nama pun Emak kita, so memang dialah Emak kita.

Sis rapat dengan arwah Abah Sis, dengan Emak ni Sis agak panas sikit. Ada je tak kenanya dan tak berkenannya, tapi Sis tau Emak Sis sayangkan Sis dan semua anak-anaknya, cuma tak berapa nak tunjuk je, makin tua ni yang nampak 'pertunjukkannya', membebel aje hahahaha...

Yang ikuti perkembangan Cancer Emak Sis sebelum ni, alhamdulilah Emak semakin sihat dan nampak dia kuat melawan sakitnya. Cuma kadang sakitnya tu macam-macam datangnya, ye laa dah berumur ni kan, ada je penyakit dan sakit yang tak di jangka. Biasanya sakit lutut laa, apalagi kan, so pergerakan tu agak terhad laa.

Kalau kemana-mana pun Emak guna kursi roda je, nak jalan jauh tu memang tak kuat dah. Takat pergi mesjid depan rumah tu, haa masih boleh lagi laa berjalannya..


Fewitttt...

Ini adalah gambar terbaru Emak yang kami satu family pergi bercuti ke Langkawi. Nampak sihat kan Emak Sis, alhamdulilah. Kemain berseri-seri wajah Emak ya, macam orang tengah bercinta hahahaha. Tapi cuba kalau wajah tengah sakit, dan mulutnya membebel... waduh! berkedut satu muka!... hahahaha

Yaaa itulah Emak Sis.. Puan Rosnah Wong Bt Abdullah.

Sis mohon buat semua yang membaca, doakan Emak Sis peroleh kesihatan yang sihat, dipanjangkan umur, dimurahkan rezekinya, dan diringankan segala kesakitan dan dijauhkan dari segala malapetaka. Moga Allah lindunginya di dunia dan di akhirat. Aamiinn..

Kalau yang tak tau apa sakitnya Emaknya Sis, boleh baca My Mom Fight Breast Cancer ni ya .. Di situ korang baca semua perkongsian sakitnya Emak Sis.

Dan terima kasih buat semua yang mendoakan Emak Sis.


P/S: Nak surprisekan Emak tapi no idea!..ermmm ..

48 comments:

  1. selamat hari lahir buat mak sis..:)

    ReplyDelete
  2. Tenang nya melihat wajah ibu ni

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..masih sihat mak sis..Moga terus diberikan kesihatan untuk dia berikan kasih sayang pada anak-anaknya..
    Sannah Helwah untuk mak sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah sihats etakat ini..
      Aamiinn, makaseh Eda,..

      Delete
  4. Sanah helwan untuk emak Sis..moga terus pulih kesihatannya..diberkati bersama anak-anak dan cucu..aamiin.

    ReplyDelete
  5. happy birthday utk emak sis!
    semoga diberi kesihatan yg baik.. =)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday omak yg cantik manis semoga di beri kesihatan yg baik2 .. Di permudahkan urusan ..sis lin.. Sila jaga omak bebaik .. Okey ..

    Love mummy aulia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa Mummy Aulia komen sini laaa hahahah..
      Makseh Mummy..aamiinn...

      Delete
  7. Selamat Hari Lahir Makcik.. semoga makcik dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg baik selalu.. amiin..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari jadi, makcik. Semoga berbahgia & sejahtera selalu, aamiinnn.

    ReplyDelete
  9. Happy bestday Auntie. Moga diberikan kesihatan dan rezki yang melimpah ruah di samping keluarga dan yang tersayang

    ReplyDelete
  10. HB buat mak sis LIn, moga di beri kesihatan yang baik, dipanjangkan usia dan happy selalu

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir puan rosnah wong bt abdullah ^_^

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Lahir Mak Sis Lin...semoga sihat selalu...

    ReplyDelete
  13. Happy birthday makcik. Moga Allah sentiasa merahmati makcik, dilanjutkan usia dan diberi kesihatan yang baik

    ReplyDelete
  14. Mudah2an sentiasa sihat dan dilimpahi keafiatan yang berpanjangan.
    Baya2 wak aje ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiinn..makaseeh Wak...sama tahun ye Wak..

      Delete
  15. Happy Birthday makcik. Semoga panjang umur dan mutah rezeki. Apa lagi sislin belanja handbag baru la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ai..hahaha handbag? Mak dah banyak dah hahahahahaha

      Delete
  16. muka mak sis macam muka sis la! hehe..moga maknyaterus sihat..dan diberikan eksihatan yang baik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ye ker? Patut lee panas ajee gan Mak hahahaha..
      Makaseh Ayu..

      Delete
  17. happy bday puan rosnah, semoga sihat selalu, dikurniakan rahmah dan kasih sayang Allah

    ReplyDelete
  18. Selamat hari lahir nenek... kirim salam dengan cucu nenek..

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir makcik..semoga sentiasa sihat selalu, panjang umur dan kuat..

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah....moga diberi kesihatan berpanjangan...ameen ameen...

    ReplyDelete
  21. Selamat Ulang Tahun Kelahiran Mak cik. Semoga diberi kesihatan yang berpanjangan . Aamiin

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Jadi makcik. Semoga makcik terus diberikan kesihatan dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  23. Happy birthday makcik, semoga tetap bahagia dan sihat walafiat hendaknya. Salam kasih dari Kota Kinabalu :)

    ReplyDelete
  24. Happy birthday makcik, I mean happy belated birthday. Hope you had fun and please stay healthy. God bless you

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.