Header Ads


IZINKAN AKU PERGI SEKEJAP YA!


IZINKAN AKU PERGI SEKEJAP YA! | Alhamdulilah...bercuti lagi dan lagi...rezeki jangan di tolak, makanya dengan izin Suami dan izin dariNya, bercuti lagi Sis ko. Kemana? Rahasia hahahaha..Macam tak biasa aje kan, nanti-nanti laaa cerita, kasi can Sis bercuti dulu, kang bagitau awal-awal ada je yang....tetttttt...

Nak taip panjang-panjang tapi tak sempat dah ni, kelam kabut masa, so tu je la nak bagitau...

Izinkan Aku Pergi Sekejap Ya!...


Banyak benda nak update, tapi takpe, balik nanti kita sapu habis update hahahaha..terima kasih yang sudi singgah dan tinggalkan komen, nanti free Sis blogwalking ya..

Bye bye Malaysia...


P/S: Doa musafir bermula..Bismillah ...

28 comments:

  1. Replies
    1. Makaseh, alhamdulilah selamat kembali dah...

      Delete
  2. Alaaaaa...nak pi mana plak ni.....

    ReplyDelete
  3. ke manakah akak kita ini pergi? tunggu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe pi lake Toba aje, percutian singkat budget jimat hehehe

      Delete
  4. wow.. keluar dari Malaysia ni.. hati2 sis. Saya doakan semoga selamat perjalanan ke destinasi... Selamat bercuti!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa SA, sangat bimbang gak, alhamdulilah dipermudahkan...

      Delete
  5. selamat bercuti. balik nanti update tau ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa tengah scehudule nak update ni hehehe

      Delete
  6. selamat bercuti sis. jangan lupa tangkap gambar banyak-banyak..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe gambar macam nak muntah hijau dalam handphone ni hahahaha

      Delete
  7. memang perlu escapism untuk ketenangan..
    pergila sis.. nanti citerrr k =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa me time sesekali..kadang plan last minit yang menjadi...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.