WORDLESS WEDNESDAY - AKU PILIH SETIA

WORDLESS WEDNESDAY - AKU PILIH SETIA | Ada kawan Sis share ayat ni kat wahtsapp, Bila Sis baca ayat tu kan, rasa macam menyusahkan diri sendiri aje kan, nak menipu tapi banyak benda nak kena buat hahahaha. Tu kalau selamat, kalau tak selamat, jadilah pepatah sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya tersungkur ke tanah juga.

Tak kowser kalau Sis nak buat benda tu semua. Tapi kalau dah jenis penipu, sanggup buat apa aje kan..



P/S: Kalau Sis satu je nak cakap jenis orang macam ni, 'pengecut'! ...

8 comments:

  1. selalunya orang nak test power, jadi lah curang camni >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gitulah...test dalam ujian dan dugaan pun ada Umi...

      Delete
  2. kita tak faham dengan p/s tu.. orang jenis mana yg pengecut? Curang atau setia??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha pengecut tu di samakan dengan orang yang dalam ayat tu la kak, kalau berani buat apa nak buat kerja bodoh tu hahahaha

      Delete
  3. Orang yang nampak setia pun kadang2 pilih curang

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Iyer Setia itu mudah, tak payah nak banyak kerja nak menipu kan..gituuuuu

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.