Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - SALTED YOLK BUN


WORDLESS WEDNESDAY - SALTED YOLK BUN | Seriuslah kan, ada roti telur asin, woww sangat!! Yaa ternyata ada. Korang boleh mencubanya di Restoran Lemon Tree di Melodies Garden (HQ) sana. Memang sedap woo!

Pestime Sis cuba terus suka! Kena pulak Sis memang suka makan telur asin. So memang mesti kena cuba roti telur asin ni atau bahasa omputihnya Salted Yolk Bun.

Korang cubalah!!

Restaurant Lemon Tree
18, Jalan Bedara,Taman Melodies (16.96 km)
80250 Johor Bahru




P/S: Thanks Kim, belanja makan tengah hari harini..blurppp...

14 comments:

  1. Wahhh... Sedapnya nampak. Must try ni

    ReplyDelete
  2. Belum pernah rasa lagi. Macam sedap je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap Faizzah, nanti pi Lemon Tree boleh try hehehe

      Delete
  3. Telur masin dia tak rasa ikan kering eh, trauma sikit klu jumpa flavor telur asin ni, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak Kak, betul-betul rasa telur asin rotinya..tak de rasa hapak dan tengekkk

      Delete
  4. skrg ni semua makanan nak letak telur asin kan.. kalau dulu mesti rasa pelik.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, tapi Sis suka hehehe...sangat suka..

      Delete
  5. kita tak pernah try, takat kek bulan tu pernah la makan yang ada telur masin dalamnya

    ReplyDelete
  6. wah menda baru ni. nasib baik lah tak mengandung. kalau tak, jenuh nak pi cari. hahahahahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha Sis ko tak mengandung pun rajin mencuba dan beli Umi, pantang baru nak cuba aje..

      Delete
  7. Kalau dekat.. Sha cuba.dah.. rotinya nampak gebu gebas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan, bukan gebu je, lembut gile bila di tarikk Sha..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.