LIRIK LAGU JERUNG MERAH - BEBY ECHA

LIRIK LAGU JERUNG MERAH - BEBY ECHA | LAGU ni kemain lagi kalau keluar dalam radio, Suami Sis terus tekan up volume kasi kuatkan suara, pastu kemain lagi tangannya katuk-ketuk stering hahaha.. Suka beno ekk lagu ni ye Bang kekeke...

Dekat TikTok pun femes lagu ni weii.. kemain 'gedik' dak dak TT buat lagu ni berjoget-joget dengan gaya memasing hohohoho..

Lagu & Lirik: Achoi Floor 88 & Chemong

Lirik Lagu Jerung Merah - Beby Echa

Lirik Lagu Jerung Merah - Beby Echa

Ngap ngap ngap ngap ngap
Kamu kata aku jerung merah?
Ngap ngap ngap ngap ngap
Jerung merah menunggu mangsa

Sewaktu kita bercinta
Janji-janji indah sahaja 
Membuat aku percaya
Terhadap pada dirinya 
Kini dah berumah tangga
Dia main kayu tiga
Dia kata jangan marah-marah
Dah macam jerung merah

Beraninya kamu kata aku jerung merah
Kau tunggulah 
Tunggu saja
Siaplah!

Ngap ngap ngap ngap ngap
Kamu kata aku jerung merah?
Ngap ngap ngap ngap ngap
Jerung merah menunggu mangsa
Ngap ngap ngap ngap ngap
Jerung merah tunggu dekat rumah 
Kau siaplah jerung merah nak ngap dia



P/S: Hujung Minggu yang mendamaikan... hujan, sejuk... 

4 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Saya pun lip-sync lagu ni kat tik tok..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kann, happy betul kalau dengar, mood dia lain macammm hahahaha

      Delete
  2. 1st time Ammi dgr ni Sis. Dalam kereta radio dah rosak. Boleh dgr CD. Apa lagu terkini pun taktau dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa, tu pun mula tengok kat TT gak, kemudian terus dengar kat radio haaaa

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment