WORDLESS WEDNESDAY - ASAM PEDAS TELUR IKAN DURI


WORDLESS WEDNESDAY - ASAM PEDAS TELUR IKAN DURI | TIME update posting ni, tengok pun boleh terliur lagi, terkenang-kenang dek telur ikan duri tu haa.. Memang rezeki Yana laa yang suka sangat makan telur ikan ni. Ahad lepas, ajak Suami singgah Pasar Nelayan mencari ikan Pari, tapi ehhh jumpa pulak ikan duri. 

Bila balik nak cuci, macam dapat 'surprise' pulak bila ternampak telur ikan dalam sebekas plastik. Kemain besar dan kekuningan warnanya, dah macam biji mutiara. Ingatkan nak masak esoknya, tapi tak boleh tahan, terus aje gunting lada dan masak Asam Pedas Telur Ikan Duri, licinnnn sekuali. Alhamdulilah. 

Asam Pedas Telur Ikan Duri

Asam Pedas Telur Ikan Duri


P/S: Harini menu, nak masak Ayam Kerutup dan Lemak Sayur Labu... 

1 comment:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.