19.11.19 - HAPPY BIRTHDAY TO ME

19.11.19 - HAPPY BIRTHDAY TO ME | Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan admin blog @akusislin, Allah selamatkan kamu.

Alhamdulilah, syukur kepada Allah, harini genaplah umur Sis 43tahun. Terima kasih Emak yang telah melahirkan Sis juga terima kasih Allah yang memberi sekali lagi peluang untuk bernafas harini. Now 43tahun sudah hidup di dunia ni.

Yang mengembirakan setakat harini, alhamdulilah Sis sudah berkahwin, masih lagi ada Suami, punya 3 orang anak dan hidup dalam serba seadaanya, terima kasih Suamiku yang banyak mengajar Sis susah dan senang dalam hidup berumahtangga,

Rasanya masih panjang lagi perjalanan Sis ni, sekarang baru 43tahun, apa akan berlaku esok, lusa dan masa akan datang, tak pasti lagi...yang pasti, MATI itu Pasti..

Terima kasih ya kawan-kawan yang wish birthday dari jam 12am hinggalah ke saat ini, tak putus-putus terima ucapan selamat hari lahir, sampaikan terpaksa silent bunyi oii hahaha. Moga apa yang kalian doakan buat Sis, Allah akan balikkan juga kepada korang semua. Aaamiinn..


Dan untuk harini, memang sangat gembira, sebabnya anak-anak semua ada, Suami pun ada kat Johor, so harini dapat sambut birthday bersama mereka kesayangan hamba. Masih blur lagi nak makan di mana, tapi tadi Suami ada sebut dah ajak ke 'situ', hehehe si mana? Tunggu yaaa Sis update cerita kemudian.

Yaa maaf ya korang semua, Sis masih tak dapat nak blogwalking lagi membalas kunjungan, memang agak sibuk seminggu ni. Habis jadual event, kelmarin 2 hari Sis ke Paka teman Suami. Semalam baru balik Johor. Blog Sis pun macam dah terabai takde update. Nasib baik juga pageviews masih maintain.

Makaseh korang yang sudi singgah dan tinggalkan komen. Nanti Sis pasti akan balas kunjungan korang ya. Dan terima kasih sekali lagi yang wish birthday Sis!

Love You semuanya 🎈


P/S: Tiada rahsia umur bagi Sis, umur hanya nombor saja. tak gitu??? ...

30 comments:

  1. Happy Birthday Sis Lin....moga Allah Swt kurniakan keberkatan umur dan selamat dunia akhirat sis dan keluarga.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Sis Lin. Semoga sentiasa diberkati Allah, diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  3. happy birthday sis Lin.. wish kat sini pulak.. haha.. semoga dipanjangkan umur sis, diberikan kesihatan yg baik dan hidup bahagia bersama keluarga tercinta... luv u sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih @Dilah...aamiinn...love u too..

      Delete
  4. Happy birthday Sis...semoga diberikan kesihatan yang baik..dan kebahagiaan yang berpanjangan..amin...

    ReplyDelete
  5. happy birthday sis lin. sama kita november.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa hepi belated day juga buatmu @Mar..makeseh Mar ..

      Delete
  6. Sanah helwah Sis comel.Moga sentiasa dilimpahi keberkatan dunia sampailah akhirat.Lancar setiap urusan juga.Tabah dan sabar menempuhi apa sahaja dugaan.

    ReplyDelete
  7. Sanah Helwah kak... moga di panjangkan umur, di berikan kesihatan yang baik, di murahkan rezeki dan happy sentiasa...

    cantik tarikh bday arini kak

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Kak Lin 🌹🌹🌹
    Moga beroleh berkat pada umur yg telah lalu dan yang akan datang aamiin.

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun kelahiran, semoga bahagia selalu

    ReplyDelete
  10. Happy birthday sis Lin.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu ye

    ReplyDelete
  11. Hb Lin.
    Semoga dipermudahkan segala urusan, hidup bahagia dan dilumayankan rezeki

    ReplyDelete
  12. selamat hari ulang tahun SL semoga sentiasa di dalam Rahmat Allah swt, aamiin.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Kakakakah siap post entri ek ko @Sunah, okay kang komen ya hahahaha...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.