HOLIDAY MODE ACTIVATED!

HOLIDAY MODE ACTIVATED! | Yay! Mood holiday dah turn ON, so korang harap maklum ya, dalam 4 hari ini tiada sebarang update dari blog Sis Lin. Alaa kejap aje 4 hari tu, nanti dah balik Malaysia Sis update lee macam biasa ya.

Tak sempat nak mengupdate dan mendraft, sebab kesuntukkan masa, melayan Suami yang kebetulan demam, mengemas (pakaian kotor yang Suami bawa balik), memasak (sebab semua ada di rumah), dan melayan Netflix bersama Suami, so memang takde masa lebih nak ngadap blog, kalau update pun curi-curi masa aje.

Kemana Sis bercuti?

Macam biasa, kita rahasia dulu ya, nantilah Sis kongsikan, kang ada pulak yang skodeng kaki menyampai 'pesanan penaja', pastu 'mengacau' orang tengah bercuti kannn, so kita diamkan aje dulu.


Tapi percutian Sis kali ni bukan 'Me Time' ya, yang ini Sis bercuti bersama family. Alhamdulilah Allah tu permudahkan dan rezeki anak-anak, makanya Suami bawa kami bercuti. Moga bertambah rezekinya Suami dan juga di sihatkan tubuh badan mencari rezeki.

Bagi korang pulak yang tak kemana dan tak tau nak bawa anak-anak bercuti, haa jom ke Taman Tema Air di Forest City ni, ianya dah di buka untuk orang ramai, murah aje bayarannya, hanya rm 15 untuk semua golongan umur.



Boleh ke facebook page @akusislin tu untuk lihat details dan gambar sepenuhnya ya. 

Takpe walau tempatnya dekat hanya dalam Johor, janji peluang bersama family tu ada, anak-anak pasti gembira! .

Okaylah, Sis off dulu ya, doakan moga perjalanan kami selamat pergi dan balik. 
Aamiinn..


P/S: Cuma kali ni, Suami pulak yang over excited nak pergi bercuti hehehe !! 🥰

18 comments:

  1. wahhhh.. bestlah kali ni Mr Sabar bercuti dengan Mrs Sabar dan anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Kak @Seri, tetiba aje dia ajak bercuti, kata penat kerja dah ni, nak rehat...

      Delete
  2. Alhamdulillah.Selamat bercuti ya Sis sekeluarga.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Yooo! Kita belikan awak kopi Thailand ni haaa @Sunah hahahaa

      Delete
  4. selamat bercuti sis LIn... enjoy ur holiday ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah, semuanya dipermudahkan, makaseh @Norhidana...

      Delete
  5. wah..kemana tu..nak skodeng jap ler..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sila baca post terbaru yaaa @Rohaida hehehehe

      Delete
  6. wah gituw tak kisah janji bercutii

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.